JSport.ro

Campioana României la volei feminin va oferi joi o nouă reprezentație fanilor din Sibiu și sutelor de suporteri ce vor veni din Blaj cu autocarele în sala Transilvania. De la ora 18:00, CSM Volei Alba Blaj va înfrunta Developres Rzeszów în a cincea etapă a grupelor CEV Champhions League. Intrarea va fi liberă.

Echipa din Blaj nu mai poate pierde calificarea după ce a câștigat toate cele patru meciuri disputate până acum în grupă. Miza va fi acum calificarea fără înfrângere, o performanță deosebită pentru România și chiar în Europa, doar 3 echipe mai au în acest moment maxim de puncte, toate nume mari ale voleiului continental: Dinamo Kazan/Rusia (fostă câștigătoare a Champions League) Vakifbank Istanbul/Turcia (deținătoarea Champions League) și Innoco Volley Conegliano/Italia (finalistă Champions League).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ana Yilian Abel Cleger: ”Suntem aproape de o calificare istorică”

Cea mai bună realizatoare a blăjencelor a declarat înaintea jocului de joi: ”Cred cu tărie că putem obține o nouă victorie în fața fanilor noștri. Nu ne va fi ușor, pentru că Rzeszow este o echipă puternică, dar vom da totul pe teren, ca de fiecare dată. Suntem aproape de o calificare istorică în play-off-ul de 6 și nu cred că există o motivație mai mare pentru a obține victoria”.

Intrare liberă

Așa cum a fost la fiecare meci disputat în sala Transilvania, intrarea spectatorilor va fi liberă și joi. Deplasarea suporterilor din Blaj va fi de asemenea gratuită prin sprijinul primărie din Mica Romă. ”Suporterii care doresc să încurajeze echipa la Sibiu se pot înscrie, gratuit, la Registratura Primăriei Blaj, până marți, 20 februarie 2018, ora 16.00. Deplasarea la Sibiu se va face, gratuit, din fața Primăriei Blaj, joi, 22 februarie 2018, în jurul orei 15.00. Vă așteptăm!”, este anunțul postat pe facebook-ul oficial al campioanei României.

Partida va fi transmisă în direct pe Digisport.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.