JSport.ro

Volei-Alba-Blaj-Dinamo-Bucuresti47Campioana României la volei feminin şi reprezentanţa ţării noastre în grupele Champions League va juca astăzi ultimul meci în cadrul competiţiei supreme a Europei. Volei Alba Blaj are toate şansele să continue aventura europeană în Cupa CEV cu o victorie în faţa lanternei roşii, echipa franceză Rocheville Le Cannet.

Meciul este programat astăzi, ora 18.00, în sala Transilvania din Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa din Blaj are prima şansă la calificare. O victorie astăzi o duce automat în Cupa CEV iar antrenorul Darko Zakoc consideră că echipa sa este favorită să câştige.

”Cu toții ne dorim o victorie la 3 puncte și o calificare în Cupa CEV. Nu am irosit prea multă energie în meciul cu Dinamo, deci vom fi pregătiți la partida cu Le Cannet. Sper să avem parte de un suport bogat din tribune”, a precizat Darko Zakoc.

Preşedintele clubului, Sergiu Ştefănescu, a făcut o scurtă radiografie a primei participări a blăjencelor în Liga Campionilor şi spune că îşi doreşte o sală plină azi la Sibiu:

”Cred că ne vom lua la revedere de la Liga Campionilor într-un mod onorabil și trebuie să le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit. Sper să tragem cortina cu o victorie în fața unei săli pline și să ne bucurăm de o calificare în sferturile Cupei CEV”, a precizat Ştefănescu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.