JSport.ro

Voleibalistele sibience au simțit din nou gustul victoriei, a treia în acest campionat, după jocul foarte bun de la Deva. CSM s-a impus cu 3-1 și a urcat pe treapta a cincea, peste SCMU Craiova în clasament.

Primul set a fost adjudecat de Sibiu care a condus cu 9-0 cu ajutorul a 9 ași consecutivi realizați de Denisei Bordean. CSM a câștigat setul la 11 puncte diferență, 25-14. Pe fondul relaxării echipei pregătite de Sorina Marian și Mihai Bulbuc, gazdele au egalat la seturi, 1-1, după 25-19 în actul secund, dar la conducere au revenit tot sibiencele la capătul setului trei al cărui final a fost extrem de echilibrat. Deva a condus cu 22-20 dar CSM a revenit și s-a impus cu 26-24. Ultimul set a fost câștigat la pas de sibience, 25-18 și punctele revin în întregime echipei de pe Cibin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul secund al CSM Sibiu, Mihai Bulbuc a lăudat tăria echipei de a reveni și jocul căpitanului echipei sale: ”A fost o victorie frumoasă, am revenit pe tabelă în momente dificile. Cea mai bună jucătoare a noastră, atât în partida de la Deva cât și în multe altele, a fost căpitanul echipei, Cosmina Obreja, pe postul de fals. În lotul echipei s-au alăturat recent 3 jucătoare noi, e vorba de Iulia Bârză, Diana Mândrean, Silvana Iacob iar din staff va face parte și Marius Gheorghiță. Acum ne așteaptă un meci greu la Craiova pe care vrem să-l câștigăm și să ne păstrăm poziția a cincea în vederea play-off-ului”, a precizat Mihai Bulbuc.

În runda următoarea, formația de pe Cibin va sta dată fiind retragerea formației Târg-mureșene din competiție. În ultima etapă, CSM Sibiu se va deplasa la Craiova pentru un derby al poziției a cincea. Campionatul va continua în sistem play-off iar CSM Sibiu, din poziția de ocupantă a locul 5 ar urma să întâlnească locul 4 în clasament în sistem ”cel mai bun din 3 meciuri” pentru accederea în turneul de promovare al seriei Vest.

CSM Sibiu: Cristina Șchiopu, Teodora Dragotă, Silvana Antonescu, Jessica Popovici (căpitan), Cosmina Obreja, Simina Dragotă, Ioana Stănculescu, Patricia Pătrașcu, Alina Blăgan, Iulia Bârză, Diana Mândrean, Silvana Iacob și Denisa Nicoleta Bordean. Antrenor principal: Sorina Marian. Antrenor secund: Marius Gheorghiță și Mihai Bulbuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.