JSport.ro

Voleibalistele sibience au terminat anul 2018 pe un frumos loc 3 pe care încearcă să-l păstreze sâmbătă, la Oradea, în primul joc din 2019. Partida contează pentru etapa a XII-a a Diviziei A2 Vest.

Sâmbătă, de la ora 12:00, la Oradea, Volei CSM Sibiu va disputa primul meci din acest an pe terenul unei formații care are același punctaj. Trupa bihoreană e patra în clasament, devansată de CSM Sibiu la setaveraj. În tur, CSM s-a impus categoric cu 3-0 (25-16, 25-19, 25-20)

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aflată în al doilea an consecutiv în Divizia A2 Vest, CSM Sibiu a avut un parcurs mult mai bun decât în ediția precedentă. 7 victorii și 4 înfrângeri reprezintă ”zestrea” trupei de pe Cibin care o situează pe locul 3 după disputarea a aproape două treimi din sezon. Cele 7 izbânde au fost în fața formațiilor CSM Sighetu Marmației (3-0), CSU Oradea (3-0), Poli Timișoara (3-0), Cetate Deva (3-0), CSM Timișoara (3-0), CSMU Craiova (3-0) și, din nou, Sighetu Marmației (3-0).

CSM Sibiu va reveni pe teren propriu sâmbăta viitoare pentru meciul cu Politehnica Timișoara, în sala din parcarea Teatrului. Ora nu a fost stabilită.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.