JSport.ro

Sala CSȘ de lângă Teatru respiră de câteva săptămâni, din nou, volei feminin. După o lungă pauză, CSM Sibiu a reactivat secția de volei fete și a înscris o echipă în divizia secundă formată din junioare ale CSȘ-ului și câteva jucătoare mai vechi. Sâmbătă a venit și prima victorie în fața echipei Volei Club Deva. 

Cu mult entuziasm, CSM Sibiu și-a dorit enorm victoria în fața Devei, formație ce obținuse o victorie în primele 4 meciuri. Primul set a fost adjudecat de trupa vizitatoare, 22-25, dar sibiencele n-au acuzat deficitul. Au revenit în forță și au câștigat clar următoarele 3 seturi, 25-16, 25-23 și 25-16, pentru prima victorie a acestui frumos sezon pentru voleiul sibian în care acest sport cu tradiție în Sibiu revine la nivel de senioare în fața publicului local.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Etapa viitoare, CSM Sibiu se va deplasa la Tg. Mureș (11 noiembrie) și va reveni pe teren propriu sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11:00, cu SCM U Craiova.

CSM Sibiu: Cristina Șchiopu, Teodora Dragotă, Silvana Antonescu, Jessica Popovici (căpitan), Cosmina Obreja, Simina Dragotă, Ioana Stănculescu, Patricia Pătrașcu, Alina Blăgan și Denisa Nicoleta Bordean. Antrenor principal: Sorina Maria. Antrenor secund: Mihai Bulbuc.

În primele 4 jocuri CSM Sibiu a pierdut cu 0-3 ”acasă” cu Transilvania Brașov (locul 5), 0-3 în deplasare la CSU Oradea (locul 4), 0-3 ”acasă” cu liderul FC Argeș Pitești, și 3-0 la Timișoara cu Politehnica (locul 2). Conform celor care se ocupă de destinele echipei proiectul este unul de perspectivă iar acest prim sezon de la revenire va fi unul de ”sacrificiu”. Încă din iarnă lotul va fi întărit pentru ca echipa să-și propună promovarea în anii următori.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.