JSport.ro

DSC_0576Campioana României, Volei Alba Blaj a părăsit cu fruntea sus Liga Campionilor încheind grupa cu o victorie, rezultat care a calificat cea mai bună echipă românească de volei feminin în Cupa CEV. Băjencele au trecut în sala Transilvania de franţuzoaicele de la Rocheville Le Cannet scor 3-1 (22-25, 25-23, 25-16, 25-12).

Câteva sute de sibieni dar şi patru autocare cu suporteri sosiţi de la Blaj au luat cu asalt Sala Transilvania din Sibiu la ultimul joc al campioanei României în grupele cei mai puternice competiţii europene. Meciul era decisiv pentru că victoria asigura calificarea echipei noastre, de pe locul 3, în Cupa CEV. Rezultatul favorabil a calificat Blajul în sferturile competiţiei acolo unde echipa pregătită de Darko Zakoc va întâlni formaţia germană Schweriner SC. Nemţoaicele au învins în turul precedent echipa ucraineană Khimik Yunhny, scor 3-0 şi 3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Turul la Sibiu

Manşa tur a “dublei” se va disputa la Sibiu în perioada 9-11 februarie, iar manșa secundă se va desfășura în Germania între 23 și 25 februarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.