JSport.ro

În sala Transilvania din Sibiu, CSM Volei Alba Blaj a pierdut la zero în prima manșă a finalei Cupei CEV la volei feminin în fața italiencelor de la Busto Arsizio. Returul va fi în 26 martie iar blăjencele trebuie să învingă cu 3-0 sau 3-1. 

Blajul a pierdut categoric toate cele trei seturi, nereușind să înscrie mai mult de 20 de puncte în niciunul: 25-19, 25-16, 25-14.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am pierdut acest meci înainte ca el să înceapă. Din păcate, nu am avut atitudinea și determinarea pe care eu le-am așteptat de la fete. Nu joci în fiecare zi o astfel de finală, eu am crezut că vom arăta de ce am ajuns aici, dar astăzi a existat doar o singură echipă pe teren, Busto Arsizio, care a știut toate punctele noastre slabe și le-a valorificat. Nu am făcut nimic din ceea ce am pregătit, de la început s-a văzut că nu avem determinarea pe care am avut-o la meciul cu Galatasaray, am fost crispați și cred că am respectat prea mult adversarul”, a declarat antrenorul Volei Alba Blaj, Darko Zakoc.

„Am fost foarte agresivi din punct de vedere tactic în această seară, am fost mereu în față și am controlat meciul. Nu a fost deloc simplu, Alba Blaj a încercat să se apere cât mai bine, dar noi am jucat ceea ce ne-am propus. Nu este totul decis, va fi și un meci în Italia, va fi mai greu ca astăzi, dar eu cred că acasă suntem și mai puternici. Vreau să remarc publicul din această seară, a fost o atmosferă extraordinară și vreau să felicit fanii locali”, a declarat Marco Mencarelli, antrenor princial Busto Arsizio.

„Am început foarte slab acest meci, s-au simțit emoțiile, știm că puteam mai mult și sper ca, indiferent de rezultat, la meciul următor să arătăm ceea ce putem. Am făcut foarte multe greșeli de care au profitat adversarii. Am făcut un meci foarte prost și sper să jucăm altfel în Italia”,  a declarat Nneka Onyejekwe, căpitanul echipei CSM Volei Alba Blaj.

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Lora Kitipova – Sonja Newcombe 8p. (1 blocaj), Nneka Onyejekwe 5p. (3 blocaje), Ioana Baciu 2p., Ana Lazarevic 7p (1 as)., Nadja Ninkovic 3p. (1 blocaj) – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Katerina Zhidkova 3p. (1 as), Maja Aleksic, Mariya Karakasheva 3p – Viktoriya Delros (libero).

Returul din Italia se va juca în 26 martie, de la ora 21.30, și este obligată să învingă cu 3-0 sau 3-1 pentru a juca setul de aur. Pentru blăjence e a doua finală a unei competiții europene după ce anul trecut au jucat finala Ligii Campionilor.

sursă foto: facebook – Volei Alba Blaj

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.