JSport.ro

CSM Sibiu a pierdut meciul de astăzi în fața uneia din cele două echipe neînvinse în acest sezon, Oradea, scor 0-3 după un start bun de partidă. Partida a contat pentru etapa a IX-a a Diviziei A2 Vest la volei feminin.

În sala CSȘ de lângă Teatru, sibiencele au condus în primul set și cu 8 puncte diferență dar au cedat în final la o diferență foarte mică de doar două puncte, 23-25. Setul doi a fost la fel de echilibrat iar la 23-23 un atac sibian în aut a schimbat finalul care a fost tot în avantajul oaspetelor, 23-25. Ultimul set a stabilit o diferență clară între cele două formații: 15-25 a indicat tabela în favoarea formației CSM Oradea care învinge cu 3-0 Sibiul și obține a 6-a victorie a sezonului ce o menține pe locul 3. CSM Sibiu rămâne pe 6 cu două victorii în acest prim sezon de la revenirea voleiului feminin în orașul de pe Cibin după o pauză de 4 ani.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Campionatul divizionar secund va lua o pauză până în 20 ianuarie când se va relua cu etapa a X-a. CSM Sibiu va juca în deplasare pe terenul liderului FC Argeș Pitești, echipă neînvinsă la fel ca CSM Oradea.

CSM Sibiu: Cristina Șchiopu, Teodora Dragotă, Silvana Antonescu, Jessica Popovici (căpitan), Cosmina Obreja, Simina Dragotă, Ioana Stănculescu, Patricia Pătrașcu, Alina Blăgan și Denisa Nicoleta Bordean. Antrenor principal: Sorina Maria. Antrenor secund:Mihai Bulbuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.