JSport.ro

Campioana României la volei a oferit un nou recital de excepție fanilor voleiului din România pe parchetul sălii Transilvania. În urmă cu puține momente, Volei Alba Blaj a învins cu 3-2 formația Moulhouse, 15-25, 25-21, 20-25, 28-26, 15-13 și rămâne lider în Grupa A din Champions League. 

Sala Transilvania a fost neîncăpătoare la meciul de azi. Sute de blăjeni au venit la Sibiu cu autocarele pentru a-și împinge favoritele de la spate. După 3 victorii în 3 meciuri, toate obținute la scoruri de 3-1 și 3-0, blăjencele au avut azi cel mai dificil meci. Oaspetele au condus de două ori la seturi, 1-0 și 2-1, iar iar lupta pentru setul patru a fost dusă la extrem. Alba Blaj s-a impus dramatic și a dus meciul în decisiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Setul 5 a debutat incredibil pentru blăjence. 5-0 a avut campioana României în debut și 9-5 mai apoi dar Moulhouse a revenit pe tabelă într-un final de infarct. La 10-5, formația oaspete a beneficiat de două puncte decise prin challange dictate inițial de arbitrii în favoarea Blajului. A fost momentul care le-a resuscitat pe franțuzoaice după care s-a mers cap la cap până la punctul 15.

În urma victorie de azi, Alba Blaj este deja calificată în faza următoare a celei mai importante competiții a continentului, chiar dacă mai are de disputat două jocuri.

Rezultatele Blajului în Champions League, grupa A:

Volei Alba Blaj – Volero Zurich 3-1
Developres SkyRes Rzeszow – Volei Alba Blaj 0-3
ASPTT Moulhouse – Volei Alba Blaj 1-3
Volei Alba Blaj -Moulhouse 3-2

Ultimele două jocuri:

Volei Alba Blaj – Developress, 22 februarie, ora 18:00, sala Transilvania din Sibiu
Volero Zurich – Volei Alba Blaj, 27 februarie, ora 21:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.