JSport.ro

Victorie pentru Volei Alba Blaj în primul meci din grupele Champions League. În fața a 1750 de spectatori care au umplut sala Transilvania din Sibiu, cele mai bune voleibaliste din România s-au aflat în cea mai mare parte la cârma meciului și s-au impus în final cu 3-1.

Sibiul a fost luat din nou cu asalt de blăjeni care au ”înroșit” sala Transilvania după culorile echipei. Zgomotoși ca întotdeauna au trăit la intensitate fiecare punct al meciului și nu au încetat vreun moment să își susțină favoritele.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primele două seturi au fost excelente pentru echipa blăjeană. Echipa lui Zakoc s-a aflat în permanență la conducere pe tabelă, uneori la diferențe mari de scor, 6-1 sau 22-19 în primul set, respectiv 10-4 și 19-16 în setul secund. Ambele au fost câștigate cu 26-24 și 25-12.

Elvețiencele, aflate într-o perioadă nu tocmai bună (3 înfrângeri în campionat și antrenorul proaspăt schimbat), au avut o răbufnire de orgoliu și au întors scorul pe final, 22-20, 23-21 și 24-22. Deși Blajul a avut forța să revină și să egaleze la 24, tot formația din Zurich și-a adjudecat setul cu 26-24.

La fel ca în primul set, Blajul a început setul 4 în forță, 5-1 și 6-2. Chiar dacă s-a menținut din când în când în coasta campioanei României, 6-7 sau 15-16, Volero nu a dat semne că poate mai mult. Blăjencele au condus în permanență setul, 13-7, 21-16, și s-au impus cu 25-21 printr-un as al Anei Crager, scor final astfel, 3-1.

Este prima victorie a echipei CSM Volei Alba Blaj în grupa A a Volleyball Champions League care va juca toate meciurile de pe teren propriu la Sibiu, în sala Transilvania.

CSM Volei Alba Blaj (antrenor Darko Zakoc): Mariana Aquino, Adina Salaoru – cpt., Petya Barakova, Ana Cleger, Nneka Onyejekwe, Selime Ilyasoglu – Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Aleksandra Crncevic, Lena Mollers, Jennifer Alvarez şi Ramona Rus.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.