JSport.ro

Voleibalistele sibience au câștigat astăzi fără probleme ultimul meci din prima parte a campionatului Diviziei A2 Vest. CSM a învins Craiova cu 3-0 și e pregătită pentru duelul din play-off cu CSM Lugoj.

În ciuda pozițiilor vecine din clasament, diferența dintre cele două echipe a fost imensă. Sportivele CSM-ului au dominat de la un capăt la celălalt primele două seturi pe care le-au câștigat detașat cu 25-13, respectiv 25-17. Singurul moment echilibrat în joc s-a simțit în prima parte a setului trei pe fondul relaxării sibiencelor. Craiova a condus de câteva ori cu avantaj minim dar desprinderea s-a petrecut la scorul de 9-9. Sibiul a punctat de 7 ori fără să primească vreun punct (16-9) pentru ca setul să se încheie cu 25-15.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM a încheiat Divizia A2 Vest pe locul 5 cu 12 victorii din 18 meciuri și va juca în play-off cu ocupanta locului 4, CSM Lugoj. Prima partidă va fi în deplasare, sâmbătă, 9 martie, iar returul o săptămână mai târziu. Dacă va fi cazul, meciul decisiv se va juca la Lugoj în 16 martie.

CSM Sibiu: A. Partnoi, I. Barza, D. Dobrotă, D. Mândrean, A. Luca, S. Străchinescu, C. Schiopu, L. Rancz, S. Iacob, A. Ungureanu, A. Babaș. Antrenor: Istvan Bokor.

SCMU Craiova: A. Constantinescu, R. Pârvan, M. Mordunescu, A. Brabete, A. Lupu-Bangă, A. Andreescu, A. Matei, M. Trută, C. Blendea, B. Chifu, R. Rizan, I. Zlotea.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Clasamentul afisat in acest articol este gresit,deoarece este cel de dinaintea ultimului meci. Sibiul a terminat pe locul 4. Doar asa participa in play off si nu de pe locul 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.