JSport.ro

Noua echipă de volei feminin a Sibiului a încheiat cu victorie turul sezonului 2017/2018, a doua din această prima parte a campionatului Diviziei A2 Vest. CSM Sibiu a dispus de SCMU Craiova, scor 3-0.

Tânăra echipă sibiană a câștigat clar cele trei seturi, 25-13, 25-11 și 25-15 iar cu această victorie și-a asigurat poziția a 6-a și 8 echipe, conform graficului stabilit pentru prima parte a campionatului. Oficialii echipei au în plan să crească valoarea lotului din iarnă pentru ca în 2 ani echipa să atace promovarea în prima divizie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pauză doar 2 săptămâni

Returul se va relua după o pauză de doar 2 săptămâni. Astfel, în 2 decembrie, sibiecele se vor deplasa la Brașov pentru meciul cu vecina de clasament Transilvania iar ”acasă” va reveni în 9 decembrie pentru disputa cu CSU Oradea în sala de lângă Teatru.

Din lotul echipei CSM Sibiu fac parte: Cristina Șchiopu, Teodora Dragotă, Silvana Antonescu, Jessica Popovici (căpitan), Cosmina Obreja, Simina Dragotă, Ioana Stănculescu, Patricia Pătrașcu, Alina Blăgan și Denisa Nicoleta Bordean. Antrenor principal: Sorina Maria. Antrenor secund: Mihai Bulbuc.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.