JSport.ro

Voleibalistele sibiene n-au reușit o surpriză sâmbătă în sala CSȘ în fața mult mai puternicei echipe din Timișoara. Locul 2 în campionat, Politehnica n-a avut probleme în fața unei echipe nou înființate, cea a Sibiului, și s-a impus cu 3-0.

Primul set a fost cel mai echilibrat și s-a încheiat la 5 puncte diferență în favoarea oaspetelor, 20-25. Celelalte seturi s-au încheiat la 6, respectiv 8 puncte diferență, 19-25 și 17-25. Este a noua înfrângere pentru sibience care vor evolua sâmbătă, 3 februarie, la Deva cu ocupanta locul 6, CS Volei Club, o formație care are, de asemenea, 9 înfrângeri și două victorii asemeni sibiencelor. În tur, CSM Sibiu s-a impus cu 3-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM Sibiu va reveni pe teren propriu sâmbătă, 10 februarie, într-un meci cu ”lanterna roșie” a clasamentului, Medicina Tg. Mureș.

CSM Sibiu: Cristina Șchiopu, Teodora Dragotă, Silvana Antonescu, Jessica Popovici (căpitan), Cosmina Obreja, Simina Dragotă, Ioana Stănculescu, Patricia Pătrașcu, Alina Blăgan și Denisa Nicoleta Bordean. Antrenor principal: Sorina Maria. Antrenor secund: Mihai Bulbuc.

foto: arhivă sbsport.ro

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.