JSport.ro

Campionatul-Universitar-de-Volei-pe-Plaja8SIBIU SANDS este un turneu de volei pe nisip pentru amatori si profesioniști care a ajuns deja la a patra ediție și este organizat de Asociația Eco Sport Team și Agenția Grey Projects, la care vor participa echipe de fete și băieți. Anul acesta turneul se va desfășura în perioada 2 – 7 august 2016.

La turneul de anul trecut au participat 38 de echipe din Sibiu, Blaj, Alba Iulia, Oradea, Cluj, Arad, Zalău, București, Reșița și Chișinău, care s-au înfruntat pe nisipul din Piața Mică, pentru premiile de peste 3.000 de euro, puse în joc de către organizatori.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Competiția se va desfășura zilnic, pe parcursul a șase zile, pe un teren amenajat de la zero în centrul istoric al orașului, în Piața Mică din Sibiu.Terenul pe care se vor disputa întrecerile din cadrul turneului, respectă specificațiile Federației Internaționale de Volei (FIVB) fiind construit la standarde olimpice și folosind instrumente profesionale de joc (mingi, fileu, benzi delimitare, etc). Spectatorii dornici să asiste la acest turneu vor lua loc într-o tribună cu 400 de locuri și se vor bucura de răcoarea serii deoarece o parte din meciuri se vor disputa în nocturnă.

Echipele înscrise vor juca după regulile Federației Internaționale de Volei, într-un sistem eliminatoriu. Echipa care câștigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are șansa unui ultim meci. Dacă îl pierde, iese din competiție, dacă îl câștigă, înaintează pe tabelul competițional. În final vor rămâne doar patru echipe la fiecare categorie care vor juca finala mare și finala mică.

Competiția este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

Articol scris de: Vali Ciontea

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.