JSport.ro

CSS Sibiu s-a calificat dramatic la turneul final de volei feminin! Echipa sibiană a câștigat la coeficient biletul pentru finală, fiind la un pas să o cedeze în dauna sportivelor de la CSS Blaj și CSS Târgoviște,  accederea în ultimul act al competiției fiind presărată cu mari emoții.

Dacă în prima zi fetele antrenate de Dan Gheorghiță au obținut o victorie și o înfrângere, în ziua a doua a turneului gruparea sibiană a făcut două meciuri bune și s-a impus în fața celor de la CSS Blaj și LPS Viitorul Pitești cu 3-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cea te a treia zi, și cea decisivă a fost trăită la intensitate maximă CSS Sibiu. Echipa din Sibiu a cedat meciul cu CSS Târgoviște, dar s-a calificat în ultimul act al competiției, asat deoarece gruparea din orașul nostru a avut coeficientul cel mai bun, devansându-le pe CSS Blaj și CSS Târgoviște.

După trei zile de competiție clasamentul arată în felul următor: 1. Dacia Mioveni 5 victorii, 2. CSS Sibiu 3/2, 3. CSS Blaj 3/2, 4.CSS Târgoviște 3-2, 5. LPS viitorul Pitești 1/4, 6. CS Ocna Mureș 0/5

La turnuel final al ediției 2016-2017 a campionatului național de volei feminin, speranțe, s-au calificat următoarele echipe: CSS Sibiu, CSS Bacău, CSS Botoșani, Dinamo București, LPS IOR „Mircea Eliade” București, Dacia Mioveni, CSS Lugoj și Victoria Nădlac. Ultimul act al campionatului va avea loc în perioada 10-14 mai, locația urmând a fi stabilită ulterior.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.