JSport.ro

Sibienii au din nou acces, astăzi, la volei de cel mai înalt nivel. Volei Alba Blaj joacă în sala Transilvania returul sferturilor de finală ale Cupei CEV cu Galatasaray Istanbul. Echipa turcă s-a impus în tur cu 3-0. 

Pentru a se califica, blăjencele trebuie să se impună cu 3-0 sau 3-1 iar apoi să câștige setul de aur. N-ar fi prima ispravă a echipei din județul vecin în fața turcoaicelor pe care le-au eliminat anul trecut din semifinalele aceleiași competiții după 3-1 la București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida, care nu va fi televizată, va începe la ora 17:00 iar intrarea va fi liberă.

Înfrângerea din Turcia nu le-a speriat prea mult pe jucătoarele și antrenorul Blajului care cred în calificare:

Darko Zakoč, antrenor principal Volei Alba Blaj: „Suntem un pic dezamăgiți, pentru că la Istanbul nu am jucat așa cum ne-am dorit să o facem. Întâlnim o echipă valoroasă, știm că nu va fi ușor, dar am speranțe că vom juca mult mai bine în fața propriilor fani, pe care îi așteptăm alături de noi. Vom face tot ceea ce este posibil pentru a trimite meciul în setul decisiv și cred că și cu aportul publicului avem puterea să ne ridicăm la nivelul unui astfel de meci. Este clar că nu suntem favoriți, mai ales după evoluția din meciul tur, dar vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a scrie din nou istorie pentru Volei Alba Blaj.”

Nneka Onyejekwe, căpitan Volei Alba Blaj: „Nu sunt multe de spus despre meciul din Turcia. Ele au avut controlul asupra partidei și noi nu ne-am găsit ritmul, dar știu că putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o miercurea trecută și sper să reușim asta în meciul de marți. Este greu să joci împotriva unei echipe care evoluează în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, campionat în care aproape fiecare meci este dificil. În cazul nostru știu că întotdeauna este greu să joci împotriva aceleiași echipe într-un timp atât de scurt. Teoretic, șansele noastre sunt foarte mici dar eu cred în continuare în șansa noastră și sper să reușim <imposibilul>, iar dacă nu vom face asta, îmi doresc să ieșim cu capul sus de pe teren, știind că am jucat la cel mai înalt nivel și că am dat totul pe teren.”

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.