Termeni si Conditii

Stimati utilizatori, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile inainte de a utiliza acest site și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Fiecare vizita pe site-ul nostru, precum si fiecare comanda sau achizitie inseamna ca ati citit toti termenii si conditiile noastre si ca sunteti de acord cu acestea in totalitate. Daca acestea nu se potrivesc cu principiile dumneavoastra puteti alege sa nu folositi acest site.

SbSport.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment termenii și condiţiile, fără o notificare prealabilă. De asemenea îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul acestui site, în orice moment, fără o notificare prealabilă.

Bine ați venit pe site-ul sbsport.ro

Sbsport va permite sa folositi serviciile si cuprinsul portalului aferent aflat in josul paginii termeni și condiții. Acestea se aplică la toate serviciile și conținutul site-ului sbsport.ro. Utilizând orice secțiune a portalului se consideră că utilizatorii au luat la cunoștintă toate informațiile privind termenii și condițiile de utilizare, precum și faptul că aceștia acceptă să utilizeze conținutul acestui portal exclusiv în folos personal și pe propria răspundere.

Decizii generale 

Sbsport.ro detine drepturile de autor asupra tuturor continuturilor (texte, materiale video si audio, baza de date, cod de programe). Utilizarea neautorizata a oricarei sectiuni din portal fara permisiunea proprietarului drepturilor de autor se considera incalcarea drepturilor de autor si poate fi susceptibila de a se demara o actiune juridica.

SbSport.ro administreaza acest domeniu din sediul sau din Bucuresti, Romania. Materialele sau serviciile din acest domeniu nu pot fi sub nicio forma accesibile sau conforme utilizarii in afara Romaniei, iar accesul dintr-o zona unde continutul acestuia este ilegal, este interzis cu desavarsire. Este interzisa, de asemenea, utilizarea sau exportul, respectiv importul de materiale sau servicii din acest domeniu, nici orice modalitate de copiere ori adaptare contrare legilor ori reglementarilor in vigoare, inclusiv, nelimitat, ale legilor si reglementarilor din Romania privind exportul. Daca decideti sa abordati un asemenea domeniu din afara Romaniei, va asumati raspunderea si va considerati responsabil de respectarea legilor locale in vigoare. Aceste Conditii se interpreteaza in conformitate cu legile din Romania si nu vor fi aplicate principiile de solutionare in baza lipsei de armonizare dintre legi.

Sbsport poate revizui aceste conditii oricand prin actualizarea acestui document. Vizitati periodic aceasta pagina pentru a verifica Conditiile in vigoare, intrucat acestea sunt obligatorii pentru dvs. Anumite decizii ale acestor Conditii pot fi inlocuite explicit cu informatii juridice si conditii aferente accesibile pe anumite pagini ale acestui domeniu.

Materialul trimis de catre utilizator (comentarii si alte continuturi) 

Datele personale pe care le trimiți pe site-ul sbsport.ro cu scopul de a achiziționa anumite produse vor fi tratate în conformitate cu politica noastră privind protecția datelor cu caracter personal. Este interzisă expedierea sau preluarea pe/de pe acest domeniu a oricăror materiale ilegale de amenintare, jignitoare, calomnioase, obscene, pornografice ori de alta natura care contravin oricarei legi.

SbSport.ro nu dorește să primească pe acest domeniu din partea dvs. informații confidentiale ori de alta natura pe care sa nu le poata folosi in voie. Toate materialele, informatiile si alte date pe care le transmiteti sau trimiteti pe acest domeniu nu vor fi considerate confidentiale ori care nu pot fi folosite fara restrictii. Siteul sbsport.ro nu are niciun fel de obligatii fata de acest tip de comunicari. Angajatii nostri pot copia, dezvalui, distribui, aplica ori folosi in alt mod aceste comunicate si toate informatiile, imaginile, sunetele, textele si alte materiale pe care le contin acestea in orice scop comercial sau necomercial. Evident că în această enumerare nu intră datele tale personale.
Acestea, in conformitate cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal se vor folosi doar pentru uz intern, nefiind date publicității și nici transmise unor terțe persoane, ci folosite exclusiv în vederea necesității realizării comenzilor tale.

Conexiuni cu alte domenii Web

Conexiunile acestui domeniu cu domenii ale unor producatori independenti sunt asigurate exclusiv pentru a va usura activitatea. Daca veti folosi aceste link-uri, veti parasi domeniul nostru. Societatea SbSport.ro nu a verificat si nu a controlat toate domeniile acestor producatori independenti, ca atare nu este raspunzatoare de oricare dintre aceste domenii sau de continutul acestora. Prin aceasta nu sustinem si nu dam niciun fel de declaratii despre acestia, precum nici despre vreo informatie, software ori despre alte produse ori materiale postate, ori despre orice fel de rezultate care se pot primi prin utilizarea acestora. Daca decideti sa va conectati la un domeniu Web al unui producator independent legat de domeniul nostru, o faceti pe propria raspundere.

Blog, retele sociale si date utilizatori

SbSport.ro poate, dar nu are obligatia sa supravegheze sau sa verifice orice sectiune a domeniului in care utilizatorii transmit sau trimit informatii ori comunica exclusiv intre ei, participand la discutii, dar nelimitandu-se doar la acestea. De asemenea SbSport.ro nu are obligatia sa verifice continutul acestor comunicari, nu se considera raspunzatoare de continutul acestora indiferent de faptul daca acest lucru reiese sau nu explicit din legea dreptului de autor, din protejarea intimitatii utilizatorului. SbSport.ro  isi rezerva insa dreptul sa inlature mesajele considerate de noi indecente, calomnioase, obscene ori inacceptabile in orice mod de pe orice canal media care implica compania.

Toate informatiile legate de tranzactia dintre cumparator si magazinul online SbSport.ro sunt considerate secret de serviciu si ca atare intra sub jurisdictia reglementarilor legale ale Statului Roman.