JSport.ro

DSCN2674Vremea foarte prietenoasă din această primăvară a deschis sezonul de biciclete mult mai devreme decât era așteptat. Astfel încă din luna martie, pistele de biciclete din zona Parcului Sub Arini și Pădurea Dumbrava dar și alte trasee mai puțin populare cum sunt cele spre Poplaca sau Valea Hârtibaciului s-au umplut de sibieni pasionați de acest mod de a face sport.

Cum numărul bicicliștilor sibieni, în special a celor amatori de plimbări de week-end, a crescut enorm în ultimii ani Asociația Tură în natură a readus în atenție clipul realizat anul trecut în care a fost simulat un accident.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Tot mai mulți bicicliști sunt accidentați pe strazile din România. Pentru a atrage atentia asupra acestui fenomen negativ, pe 18.06.2015 Asociatia Tura in Natura a organizat pe blvd. Mihai Viteazu din Sibiu, a doua simulare de accident in care este implicat un biciclist. Situatia simulata, neacordarea de prioritate biciclistilor care circula pe pista de biciclete de catre soferii care intentioneaza sa intre intr-o parcare, este un caz des intalnit pe strazile din Romania. Dorim ca prin aceste simulari sa atragem atentia publicului larg, dar mai ales soferilor, cu privire la drepturile pe care le au biciclistii in trafic si speram ca pe viitor astfel de accidente sa nu mai aiba loc. In simularile de accident auto-biciclist am fost sprijiniti de reprezentantii Serviciului Rutier al IPJ Sibiu si cei ai ISU Sibiu (coordonator SMURD Sibiu). Multumim lui Alex Macrea, tanarul biciclist care a realizat simularea accidentului si lui Daniel Costea colegul nostru care si-a pus masina la bataie!”, au precizat reprezentanții Asociației Tură în natură pe pagina de facebook.

DSCN2644 DSCN2657

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.