JSport.ro

Galben-albaștri au reușit o victorie importantă aseară, împotriva echipei argeșene, scor 84-76 (20-13, 28-25, 21-22, 15-16). Este a treia victorie, împotriva celor de la BCM U Pitești, din acest sezon.

Baschetbaliștii sibieni au reușit să câștige partida cu BCM U Pitești, după înfrângerea din etapa precedentă. Au arătat că au învățat din greșeli și au reușit să își țină adversarii la diferență pe tabelă, pe întregul parcurs al meciului. Elevii pregătiți de Dan Fleșeriu au condus chiar și la 20 de puncte, și, la final, și-au adjudecat victoria.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”E important că am reușit o victorie după înfrângerea de la Steaua. Jucătorii au arătat un nivel de agresivitate mare și au demonstrat că nu sunt echipa de anul trecut care se mulțumește cu locul 6, ci chiar ne dorim mai mult. Atunci când ne iese și jocul, câștigăm. Nu e obligatoriu să câștigăm de fiecare dată, dar datoria noastră e să facem maximul posibil în fiecare meci. Așa am făcut și la Steaua, atât am putut. Astăzi am reușit să menținem agresivitatea pe tot parcursul meciului, deși ne-am relaxat la 20 de puncte, și le-am permis să vină din spate. Cu o rotație scurtă nici nu poți ține 20 de puncte permanent. Pe mine mă bucură acest nivel de agresivitate. Acesta este baschetul modern. Același tratament l-am primit și noi la Steaua, am învățat din meciul acela și sper să menținem acest nivel și la meciurile care urmează, deși este greu pentru că avem jucători care nu mai sunt la prima tinerețe și nu este ușor, pentru ei, să te aperi așa agresiv, uneori pe tot terenul”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 21p, Marcel Davis 18p, Boris Lalovic 16p, Igor Mijajlovic 15p, Bogdan Popescu 12p, Chris Cooper 2p.

În următoarea etapă, CSU Sibiu joacă la Cluj, miercuri 15 martie 2017, de la ora 17:00, partidă care va fi transmisă LIVE pe Digisport.

FOTO: Facebook – CSU Sibiu

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.