JSport.ro

Grupul Eurosport nu și-a mai prelungit contractul cu Bundesliga și nu va mai difuza meciurile din campionatul de fotbal german la TV. Din păcate, nici o altă televiziune disponibilă la noi în țară nu a preluat respectivele drepturi de televizare și în acest moment, iubitorii fotbalului german sunt nevoiți să vizioneze partidele pe internet.

Vestea bună vine însă din partea comunității pariorilor din România, care ne-a indicat unde putem vedea meciurile din Bundesliga live online. Anumiți operatori de pariuri online care sunt licențiați la noi în țară la ONJN difuzează toate meciurile de fotbal din campionatul german integral și pot fi vizionate în mod gratuit de către utilizatorii care au o balanță pozitivă a contului de pariuri online.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Poți vedea meciurile din Bundesliga live online, de pe computer, mobil sau tabletă aici, aici și aici, atâta timp cât ai un cont activ la respectivul operator și cel puțin 50 de bani în cont. Poți vedea meciurile pe ecranul complet al telefoanelor și tabletelor care rulează Android sau iOs, însă nu și pe computer.

Nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu ai luat contact până acum cu pariurile. Am scris aici o serie de sfaturi pentru cei care vor să înceapă să joace la pariuri online: este mult mai simplu decât pare, în mai puțin de 5 minute poți începe dacă urmărești pașii indicați. Comunitatea pariorilor din România îți recomandă agenția aceasta și pe aceasta pentru pariuri pe Bundesliga, Liga 1, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 și așa mai departe.

Vezi rezultate live, statistici inedite și sugestii de ponturi bazate pe algoritmi unici din Bundesliga și toate celelalte campionate de fotbal importante ale lumii pe portalul clasament-fotbal.com!

O altă variantă pe care o ai este să vizionezi partidele pe platforma Laola1.tv, care a preluat drepturile de televizare online ale campionatului german pentru mai multe țări, printre care se regăsește și România. În acest moment microbiștii din România pot viziona meciurile din Bundesliga live online în mod gratuit pe această platformă, în mod 100% legal.

Deși transmisiunile nu sunt difuzate în format HD, calitatea imaginilor este una peste medie, iar decalarea imaginilor față de timpul actual al desfășurării evenimenteleor ete minimă. Partea bună a acestui serviciu gratuit este că stream-ul este constant și nu te trezești cu întreruperi neașteptate, dar nici cu reclame enervante și mai știu eu ce alte probleme au site-urile neoficiale. Dacă ți-ai pierdut deja răbdarea încercând de atâtea ori să vezi meciuri online pe fel și fel de site-uri dubioase, ai face bine să încerci această opțiune legală.

În plus, poți vedea anumite partide în reluare, în caz că le-ai ratat! Totuși, dacă dorești să vizionezi meciurile din Bundesliga în format HD sau să ai acces la streaming de pe mobil sau tabletă va trebui să te abonezi.

Pe lângă variantele propuse mai sus ar mai fi și metoda clasică, reprezentată de căutarea diferitelor surse de streaming care ar putea difuza partida vizată. Există mai multe site-uri și grupuri care difuzează în format live video partidele din Bundesliga, fie pe Facebook, Youtube sau alte rețele de socializare, fie prin diverse site-uri care lucrează prin Sopcast sau prin ferestre Flash.

Căutând pe google numele partidei alături de un termen precum „live stream” îți va genera numeroase rezultate. Problema este că foarte multe dintre aceste stream-uri nu funcționează deloc sau pur și simplu rulează la o calitate îndoielnică. Partea cea mai enervantă este că deseori aceste site-uri îți vor solicită să-ți dezactivezi protecția contra reclamelor și te vor invada de tot felul de ferestre ciudate și totodată că te poți trezi oricând cu transmisiunea întreruptă – mai ales în cazul partidelor de mare interes.

Una peste alta, este bine că putem urmări meciurile favoriților noștri din Bundesliga pe internet în mod 100% legal și fără nici un fel de risc. Chiar dacă poate nu avem același confort pe care ni-l oferă televizorul, cu un minim de efort ne putem bucura de spectacolul fotbalului german!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.