JSport.ro

Strategie de pariuri inedită: O cotă de 2 în fiecare zi!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Te pricepi bine la sport? Atunci nu ar trebui să ai mari dificultăți în a face un bilet câștigător cu cota finală 2.00. Nu trebuie să fie simplu, poate fi și multiplu. Și nici măcar nu trebuie ca toate pariurile pe care le plasezi să fie câștigătoare. E suficient să ai 6 bilete din 10 pentru a fi pe profit. Dacă ai 5, nu ai pierdut nimic, cu condiția să joci online. În asta constă „strategia cota 2”, despre care îți voi vorbi în acest articol.

Combinațiile sunt multiple

Ce însemnă cota 2.00 pe un bilet multiplu? Înseamnă fie două selecții cu cotele 1.40 și, respectiv, 1.45, fie trei selecții cu cotele 1.30, 1.30 și 1.20. Combinațiile sunt multiple. Ideea este că dacă te pricepi la sportul pe care joci și dacă analizezi cu mare atenție meciurile, ai șanse mari să găsești zeci de pariuri cu cote de 1.20 – 1.50 din care să formezi mai multe bilete prin care să îți dublezi banii.

În ceea ce privește miza, unii recomandă ca ea să fie de 5% din bankroll, dar eu sunt de părere că e mai bună o miză fixă, astfel încât să fii pe 0 dacă, din 10 pariuri, ai 5 câștigate și tot atâtea pierdute. Este o strategie pe care ți-o recomand, mai ales în plin sezon, când se joacă sute de meciuri în weekend și ai de unde să alegi.

Comparație cu alte strategii populare

De ce ar fi această strategie mai bună decât altele? Hai să pornim de la o bancă de 100 de lei și să o comparăm cu Martingale și cu Fibonacci. Considerăm că primele 5 pariuri sunt pierdute, iar următoarele 5 sunt câștigate. Avem o miză constantă de 10 lei pentru cota 2 și una de pornire de 10 lei pentru celelalte două strategii populare.

Strategia „Cota 2”. Lucrurile sunt clare. După 5 pariuri cu miza 10 pierdute și 5 câștigate avem același buget cu care am plecat la drum.

Strategia Martingale, care presupune dublarea mizei după fiecare pariu pierdut. Dacă plecăm de la o miză de 10 lei, avem:

pariul 1: miza 10 lei

pariul 2: miza 20 de lei. Miză totală 30 de lei

pariul 3: miză 40 de lei. Miză totală 70 de lei

pasul 4 – nu mai poate fi susținut. În mod normal, ar fi trebuit o miză de 80 de lei, dar mai avem doar 30 de lei din bugetul de 100 de lei.

Strategia Fibonacci, care presupune mărirea mizei după fiecare pariu pierdut într-o succesiune raportată la Șirul lui Fibonacci

pariul 1: miza 10 lei

pariul 2: miza 20 de lei. Miză totală 30 de lei

pariul 3: miză 30 de lei. Miză totală 60 de lei

pasul 4: nu mai poate fi susținut. În mod normal, ar fi trebuit o miză de 50 de lei, dar mai avem doar 40 de lei din bugetul de 100 de lei.

Nici nu are sens să luăm în considerare o comparație cu Easy Money, care presupune să mizezi tot bugetul pe primul pariu. Desigur, se poate găsi cineva să întrebe: dar de ce nu ai luat primele 5 pariuri câștigătoare și următoarele 5 necâștigătoare? Pentru că e posibil să se întâmple cum am spus eu, iar în pariuri trebuie să fii pregătit pentru cele mai neplăcute scenarii.

Dacă nu ai timp să cauți tu meciurile, pe site-urile de pronosticuri sportive găsești multe ponturi de cota 2. Totul este să le analizezi la rândul tău și să ai inspirație în alegerea biletelor câștigătoare. Baftă!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.