JSport.ro

Nimeni nu deține o rețetă a succesului 100% sigur în pariuri sportive, însă specialiștii cunosc care sunt pașii de urmat de către cei care speră ca într-o bună zi să devină pariori iscusiți, și partea bună este că noi am avut plăcerea de a sta de vorbă cu reprezentanții celei mai mari și mai active comunități de pariori și tipsteri de la noi din țară. Sfaturile furnizate de cunoscători te-ar putea ajuta să îți îmbunătățești rezultatele, atâta timp cât le vei respecta cu strictețe!

Definește-ți un buget pentru pariuri

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu juca sume de bani destinate altor cheltuieli și nu miza mai mult decât îți permiți să pierzi fără nici un fel de problemă. Nu trebuie să te simți puternic afectat din punct de vedere emoțional atunci când pierzi un pariu, ci trebuie să fii detașat, iar dacă miza aleasă de tine a fost prea mare, acest lucru îți va fi aproape imposibil. De aceea, gândește-te la procentul lunar din venituri de care ești gata să te desparți, însă nu mai mult de 10%, și alocă-l strict pentru această activitate. Apoi, dacă se întâmplă să rămâi fără bani până la începutul lunii viitoare, nu mai efectua altă depunere, ci respectă-ți planul inițial.

Începe să aplici stilul de joc al profesioniștilor

În primul rând, trebuie să-ți impui o strategie de money management. Majoritatea pariorilor care trăiesc din această ocupație joacă o miză fixă, cuprinsă între 0.5% și 3% din banca inițială, pe fiecare bilet. Apropo, fiecare selecție se joacă individual, adică trebuie să spui adio biletelor kilometrice. Da, jucând pariuri individuale ai șanse mult mai mari de a realiza profit pe termen lung, este dovedit matematic. Gândește-te că dacă vei alege ca miză 2% dintr-o bancă inițială de 500 RON, înseamnă că vei juca 10 RON pe fiecare pariu. Asta înseamnă că ai șanse mult mai mari să nu-ți golești banca până la sfârșitul lunii, chiar dacă prinzi o serie proastă de 15-20 de pronosticuri.

Evita să pariezi pe competiții necunoscute

Din start trebuie să precizăm faptul că nu trebuie niciodată să plătești pentru ponturi. Toți cei care spun că au informații din interior sunt escroci, care nu vor face altceva decât să-ți ia banii și să te lase cu ochii în soare. Toate acele poze, filmulețe și alte probe nu sunt altceva decât trucaje.

În orice caz, chiar dacă alegi să te inspiri din pontul zilei de pe site-ul comunității pariorilor din România, nu este indicat să joci orbește ponturile altora, fără să analizezi și tu partida înainte de a paria. Fără să fii specializat într-o anumită disciplină, îți va fi foarte greu să cântărești corect fiecare argument pro și contra, așa că limitează-te la sporturile și competițiile pe care le urmărești și le cunoști mai bine.

Nu paria live fără să vezi partida și fără să ai o strategie pregătită în prealabil

Statisticile sunt de foarte multe ori înșelătoare, așa că nu trebuie să te lași ghidat orbește de către cifre. O echipă poate să aibă câteva ocazii foarte mari, deși este dominată de o echipă care nu pune prea mari probleme, iar astfel de lucruri nu pot fi redate în cifre. În plus, condiția fizică și starea de spirit a jucătorilor nu poate fi redată pe graficele cu scoruri live.

În plus, dacă ești emotiv și nu ai studiat meciul înainte de startul acestuia, ar fi bine să nu pariezi deloc, pentru că riști să te lași păcălit de forma de moment a uneia dintre echipe și să pariezi bazându-te pe forma de momente, care poate să se disipeze în doar câteva minute.

Învață să accepți înfrângerile și să trăiești cu ghinionul

Oricum am vrea să o dăm, atât înfrângerile, cât și ghinionul fac parte din joc. Până și cei mai consacrați tipsteri din lume au săptămâni sau chiar luni în care încheie pe minus. Tocmai de aceea, strategia de gestionare a mizelor trebuie să fie suficient de bună pentru a putea echivala ghinionul cu norocul pe termen lung.

În momentele în care efectiv nu-ți iese nimic sau ești nervos din alte motive, detașează-te total de pariuri și de sport. Ia o pauză de una sau mai multe zile și revino apoi cu chef și entuziasm. Dacă nu vei face niciodată pauze, riști să te abați de la setul de reguli și să joci la recuperare, lucru care te va conduce rapid și sigur către faliment.

Nu uita, răbdarea și disciplina fac de cele mai multe ori diferența între pariorii pierzători și cei câștigători!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.