JSport.ro

În iulie 2017, Liga Profesionistă de Fotbal a semnat un parteneriat pe două sezoane cu casa de pariuri online Betano, care a devenit sponsor de nume al Ligii I.

A fost o mișcare de marketing foarte „percutantă” a bookmakerului care intrase pe piața din România încă din anul 2015 și care are licență definitivă valabilă până în 2027. Au auzit de Betano nu numai pariorii, ci și microbiștii care nu pariau la acel moment, dar care și-au deschis cont ulterior.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A investit serios în platformă

Pe fondul creșterii notorietății și a numărului de clienți, operatorul a investit serios în platformă. Fără să exagerăm, putem spune că în prezent concurează pentru titlul de cea mai bună agenție de pariuri sportive online la care se poate paria legal în țara noastră. Vă prezentăm ce trebuie să știți Betano, potrivit criteriilor luate în considerare de un parior atunci când vrea să se înregistreze la o casă de pariuri online:

 1. Deschidere cont
 2. Oferta de bun venit
 3. Ofertă sportivă
 4. Cote
 5. Platformă de video live streaming
 6. Pariuri pe mobil
 7. Alte considerații.

 1. Procedura deschiderii unui cont este foarte simplă și nu vom stărui asupra ei. Menționăm doar ce interesează, și anume că suma minimă pentru prima depunere este 25 de lei, iar pentru realimentare este 20 de lei, adică una dintre cele mai mici de pe piață. Ca instrumente financiare, se pot folosi: card bancar, transfer bancar, Neteller, Paysafeacard sau Skrill (fostul Moneybookers).
 2. Oferta de bun venit se poate schimba periodic. În momentul în care scriem acest articol, clienții noi primesc fonduri suplimentare în valoare egală cu prima depunere. Există un rulaj necesar pentru bonusul Betano, care variază în funcție de pariurile prin care se efectuează acest rulaj.
 3. Evident, capul de afiș al ofertei sportive este reprezentat de Liga I. Pentru meciurile jucate în primul eșalon românesc există cele mai multe opțiuni de pariere de pe piață, peste 230. Nu sunt neglijate nici alte competiții. La acest operator se poate paria și pe evenimente fotbalistice din Qatar, Uganda, Uzbekistan, Singapore sau Thailanda. Pentru un meci din Uganda (SC Villa vs Uganda Revenue Authority) existau 26 de opțiuni de pariere!

În afară de fotbal, se mai poate paria pe: tenis, baschet, volei, volei pe plajă, fotbal american, baseball, hochei pe gheață, Formula 1, Moto GP, Speedway, handbal, atletism, sporturi de iarnă, box, MMA, ciclism, darts, cricket, Rugby League, Rugby Union, snooker, golf, șah, eSports, divertisment, politică.

 1.  În ultimele luni, am monitorizat cotele oferite de mai multe agenții de pariuri online de top pentru meciuri din competiții populare. În majoritatea cazurilor, Betano a avut cele mai avantajoase cote. În acest sens, este de luat în seamă și oferta „Marja 0”: zilnic, operatorul renunță la marja sa de profit pentru unul sau două meciuri și rezultă cele mai mari cote de pe piață pentru „Rezultat final 1X2”.
 2. Marele atu al acestui operator este că transmite în streaming video live meciurile din Liga I . Pe lângă meciurile de la noi, mai sunt transmise în direct alte câteva zeci de mii de evenimente sportive pe an. Aceasta este unul dintre capitolele la care Betano a făcut cele mai mari progrese.
 3. Betano a lansat singura aplicație pentru dispozitive mobile în care se pot plasa pariuri prin comandă vocală. Deocamdată, această aplicație funcționează doar pe iOS, dar e posibil ca în viitorul apropiat să se lanseze un soft similar și pe Android.

7. Nu am menționat nimic despre platforma de pariuri live pentru că este evident că și aceasta e una de top, cu o ofertă care se apropie până la identificare cu cea premeci. Nu lipsește nici funcția CashOut, care permite închiderea pariului pentru a securiza un câștig sau a limita pierderile.

Acestea ar fi informațiile de bază despre sponsorul Ligii I și, totodată, al lui U Craiova. Rămâne să decideți voi dacă ar fi interesant să vă deschideți cont la Betano, în cazul în care nu ați făcut-o deja.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.