JSport.ro

Chiar dacă pe piața pariurilor din României există un număr relativ restrâns de case de pariuri online licențiate, avem de unde alege. Sunt câțiva operatori ale căror oferte se apropie de cele ale bookmakerilor cu cele mai bune calificative. Una dintre casele de pariuri care îmi vin în minte este Netbet.

Atunci când alegi o agenție de pariuri unde să îți deschizi cont, primul aspect după care te ghidezi este „seriozitatea” respectivului operator. Contează de câți ani este pe piață, iar operatorul amintit are peste 15 ani de experiență, chiar dacă a intrat în România abia în 2014. A fost printre primele case de pariuri online care și-a luat licența provizorie de funcționare, după schimbarea legislației. Cred că e important de menționat și faptul că se numără printre sponsorii FCSB-ului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Interfață plăcută și bine structurată

Informații preliminare mai poți culege din topicurile dedicate pe forumuri precum cel al comunității pariorilor din România, acolo unde postează oameni care cunosc foarte bine cam tot ce mișcă în această industrie.

Tot la capitolul „prima impresie” aș încadra și interfața site-ului de pariuri, iar aici mă refer la design, cromatică și structură a meniurilor. Din punctul meu de vedere, Netbet a trecut și acest test, ceea ce mi-a permis să analizez oferta propriu-zisă.

Ofertă și opțiuni de pariere

Se poate paria pe fotbal și pe alte 29 de sporturi: tenis, baschet, handbal, volei, badminton, baseball, box, ciclism, cricket, curse de cai, darts, e-sporturi, floorball, fotbal american, fotbal galic, futsal, golf, curling, hochei pe gheață, hochei galic, MMA, Netbal, snooker și biliard, sporturi cu motor, sporturi de iarnă, surf, trotting, volei pe plajă.

Pentru un meci de fotbal din campionatele importante există aproximativ 120 de opțiuni de pariere. Pentru un meci din Liga I sunt, în medie, 100 de opțiuni, ceea ce se traduce printr-o ofertă decentă și din acest punct de vedere. Se poate și mai bine, dar oferta acoperă cam toate evenimentele importante.

Ideală pentru pariurile live

Eu prefer pariurile live și, obligatoriu, urmăresc meciurile pe care joc. Un criteriu decisiv pentru a-mi deschide cont la Netbet a fost streaming-ul video live, oferit pentru un număr mare de evenimente sportive. Inițial, vedeam imaginile sacadate și credeam că era vina operatorului. După o discuție cu cei de la „Asistență” mi-am dat seama că, de fapt, la mine era problema. Nu avea instalate softurile necesare. După ce am remediat, a fost totul ok și cu streaming-ul video.

Poți apela la Cash Out parțial

Pariorii știu cât de importantă este opțiunea Cash Out, atât în pariurile pe meciuri în desfășurare, cât și în cele pre-meci. Când ai motive să crezi că în joc se va întâmpla ceva nefavorabil, prin această opțiune închizi pariul. De multe ori, se întâmplă să te înșeli. „Te scoți” din pariu cu un profit minim și la final constați că te-ai grăbit. Dacă îți reprimai „teama”, aveai profitul întreg. Ei bine, Netbet este și una puținele agenții de pe piața românească unde există opțiunea de Cash Out parțial. Cu alte cuvinte, poți închide pariul pe o parte din miză, iar restul mizei rămâne în desfășurare.

Am apreciat și existența secțiunii de statistici, unde, prin colaborarea cu Betradar, sunt oferite informații relevante pentru evenimente din fotbal, baschet, baseball, hochei pe gheață, tenis, handbal, volei, sporturi cu motor, tenis de masă, fotbal american, rugby, futsal, polo pe apă, darts, floorball, volei pe plajă, hochei pe iarbă, bandy, snooker, badminton și squash.

Secțiune interesantă de cazinou

Operatorul folosește tehnologii și platforme furnizate de unii dintre cei mai mari provederi din domeniu: Bally, Barcrest, Microgaming , iSoftBet, Leander Games, NetEnt, IGT, EGT, Pragmatic, Quickspin, Williams și Amaya. Există și o secțiune interesantă de Cazino și Cazino Live, cu Jackpot, sloturi, ruletă, video poker, cărți și Lucky 6. Dacă vrei să iei o pauză de la pariurile sportive, poți alege și o altă modalitate de divertisment.

Era să uit ceva important: depunerea minimă este în general de 20 RON, dar există și excepții în funcție de instrumentele financiare folosite. De exemplu, la depuneri cu Neteller sau Bitcoin, limita minimă este 40 RON. Miza minimă depinde de tipul de pariu, fiind oricum mai mică de 1 RON.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.