JSport.ro

În al doilea meci amical disputat în această iarnă între cele două echipe, Păltiniș Rășinari a ”spălat” înfrângerea din primul joc și s-a impus joi cu 7-1 în fața Voinței. 

Pe ”Cutiuță”, în nocturnă, Rășinariul a început meciul de la 2-0 marcând în primele 3 minute. Dugulan a redus din diferență pentru Voința dar băieții lui Năstase au mai marcat de alte 5 ori. Mămăligă, I. Frățilă (2), Hoprich (2), Baca (2) au fost autorii golurilor trupei de pe Valea Ștezii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

3 victorii, 2 înfrângeri, 1 egal în ”amicale” pentru Rășinari

”Alb-albaștrii” lui Năstase au disputat în această iarnă 6 jocuri amicale din care au câștigat 3. Rezultate complete: Voința – Rășinari 4-1, Cisnădie – Rășinari 4-4, Tălmaciu – Rășinari 2-7, Cisnădie – Rășinari 1-2, Voința – Rășinari 1-7 și Șelimbăr – Rășinari 5-1.

Săptămâna viitoare se reia Liga a IV-a iar Rășinariul va juca primul meci oficial din 2019 pe teren propriu cu Unirea Miercurea Sibiului, sâmbătă, 16 martie, de la ora 11:00. Voința Sibiu va debuta o zi mai târziu, tot pe teren propriu, duminică, 17 martie, de la ora 16:30, pe terenul II al stadionului Municipal. Adversar va fi Spicul Șeica Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.