JSport.ro

Rezultat foarte bun obținut de FC Avrig în urma cu puține momente pe terenul uneia din formațiile clasate în primele 5, Național Sebis. Avrigenii se întorc la Sibiu neînvinși după un 0-0 muncit.

Prima repriză s-a încheiat cu scor alb deși formația gazdă a avut 3 ocazii importante de a înscrie. În min. 12, Natea a salvat Avrigul de la primirea unui gol respingând de pe linia porții mingea trimisă de Pintea spre poarta lui Băică ieșit greșit. Defensiva lui Ianc a rămas intactă și dupa dubla ocazie a gazdelor din minutul 31. Mărgărit a reluat cu capul în transversală din centrarea din corner a lui Ruță. Mingea a ajuns la Szekely care, din 7 metri, a trimis peste din foarfecă laterală. Cu 7 minute înainte de pauză, Avrigul a avut șansa sa prin Cârstean care a șutat de la 20 de metri spre vinclu dar Gakos a respins.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partea secundă a fost la fel de animată cu alte trei bări, una în contul Avrigului. Mai întâi, Szekely a șutat în transversală în minutul 80. Două minute mai târziu, transversala îi salvează pe arădeni la șutul lui Lascu ușor deviat. Cîrstean și Lascu au alte două șuturi pe spațiul porții în min. 88 și 89 dar Gakoș reține. În minutul 90, ultima ocazie aparține gazdelor, Pintea șutează din lovitură liberă de la 28 de metri în transversală, Mărgărit reia apoi slab din 7 metri și Băică reține.

Echipele de start

Sebiș: Gakos – Goșa, Pîslaru, Dumitrache – Susan, Pintea, Ruță, Cl. Vereș – Petculescu – Szekely, Mărgărit.

Avrig: Băică – Cornea, Natea, Condrea, Macrea – Simion, Bărculeț, Lascu, Suciu – Cosovan, Cîrstean.

Arbitri: Răzvan Nacrici (Maramureș) – Radu Pascu ( Satu Mare), Marius Matica (Oradea).

Observatori: Constantin Făniță (Timișoara), Ion Lupșa (Caransebeș)

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.