JSport.ro

Dacă îi vei întreba pe pasionații de jocuri de noroc ce știu despre pariorii profesioniști, îți vor spune fel și fel de mituri și idei neadevărate. Dacă îi vei întreba care sunt calitățile pariorilor iscusiți, vei fi surprins de numărul extrem de amatori care vor știi să numească probabil cea mai importantă calitate, și anume: răbdarea.

Da, în pariuri sportive online, ca și în orice alt tip de afacere, pentru a culege roadele unei munci inteligente și cinstite, este nevoie de ceva timp. Problema este că majoritatea jucătorilor vizează îmbogățirea rapidă, ceea ce s-ar putea traduce în termenii de business prin „a da un tun”. Se spune că tunurile de regulă, nu ajută prea mult pe termen lung, întrucât banii făcuți rapid se cheltuie repede, iar de cele mai multe ori atunci când vorbim de „tunuri”, vorbim de fapt de ilegalități.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pariorii care vizează mai mult decât distracție atunci când mizează nu trebuie să urmeze calea ușoară, cum ar fi jucarea unor bilete de un metru, căutarea unor sisteme secrete sau căutarea unor ponturi 100% sigure. Calea ușoară duce către lucruri la care au acces majoritatea celor implicați: pierderi. Încearcă să răspunzi la aceste întrebări și să-ți dai seama de greșelile pe care le faci, urmând să repeți procesul odată la o săptămână sau lună, pentru a vedea care este evoluția ta:

  • Unde joci la pariuri sportive online? Dacă te limitezi la un singur operator nu faci bine, oricare ar fi acesta, pentru că nu profiți de cele mai bune cote din piață și nici de cele mai bune oferte. Specialiștii ne recomandă să avem conturi la agențiile de top licențiate în România la ONJN, și anume Betfair, Sportingbet, Netbet, Betano și Unibet. Răsfoiește recenziile acestora pe site-ul comunității pariorilor din România pentru a știi care sunt punctele forte ale fiecărui operatori și pentru a accesa cele mai bune oferte de pe piață.
  • Câte selecții plasezi pe un bilet? Dacă joci peste 5 selecții pe bilet, este clar că nu vei avea mari șanse de a realiza vreun profit pe termen lung. Asta pentru că marja de câștig a operatorului crește cu fiecare selecție suplimentară adăugată pe un bilet. Cu alte cuvinte, cu cât joci mai multe meciuri, cu atât avantajul casei de pariuri devine mai mari, indiferent de cotele jucate. Majoritatea pariorilor iscusiți joacă numai pariuri individuale, iar dacă vrei să li te alături, ai face bine să începi și tu să joci la fel.
  • Cât de mult te ajută strategia de money management să eviți falimentul? Ai cumva o strategie care te ajută să-ți multiplici bugetul de zeci de ori într-un timp record sau una care să te ajute să rămâi pe linia de plutire? În cazul în care te încadrezi în prima variantă, ai face bine să-ți dai seama că dacă ar exista vreo strategie pe internet care să garanteze un câștig, oricât de mic ar fi acesta, a doua zi nu ar mai exista case de pariuri sportive online. Preocupă-te înainte de toate de evitarea falimentului și ulterior de rotunjirea câștigurilor.

  • Ai un buget stabilit pentru pariuri? Nu juca banii de întreținere sau cei destinați altor cheltuieli. Fă-ți un buget clar pentru pariuri, depune-l atunci când încasezi salariul sau orice alt tip de venit și apoi așteaptă până la următorul termen pentru a mai depune dacă este cazul. Altfel, vei juca haotic și riști să nu poți aplica o strategie de gestionare a mizelor avantajoasă. În plus, dacă joci banii care îți servesc pentru alte lucruri vei pune pe tine o presiune psihologică care cu siguranță nu te va ajuta să iei cele mai bune decizii. Comunitatea pariorilor din România le recomandă tuturor pasionaților de pariuri sportive online să nu investească mai mult de 10% din totalul veniturilor lunar la pariuri – Jocurile de noroc trebuie să fie considerate ca fiind o distracție și nu o sursă sigură de venit!
  • Care este obiectivul tău lunar? Caută să câștigi 20% pe lună, nu 2000% pe zi. Degeaba aplici toate sfaturile de mai sus dacă nu-ți impui obiective clare și realiste. Trebuie să știi când și unde să te oprești, de unde vii și încotro te îndrepți, pentru că altfel vei ajunge inevitabil în zona sensibilă și la un moment dat vei claca. Începe întotdeauna cu pași mărunți, obiective extrem de mici, pe care să le realizezi, după care vei ridica, câte puțin, ștacheta.

Toate aceste lucruri despre care am discutat mai sus gravitează în jurul răbdării. Nu vei putea realiza nimic la pariuri sportive online dacă nu ai direcție și răbdare. Nu uita că progresul vine numai în urma analizelor personale. Dacă nu știi unde ai greșit, cum vei știi ce ai de reparat? Pune-ți aceste întrebări cel puțin odată pe lună și încearcă să progresezi de fiecare dată la cel puțin un capitol. Mult succes!

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.