JSport.ro

Ești începător într-ale pariurilor? Ai ajuns în locul potrivit: îți vom prezenta câteva dintre cele mai comune greșeli pe care le fac pariorii, pentru ca tu să te poți feri de ele!

Oricât de sigur ai fi de un pronostic, nu paria niciodată o sumă de bani pe care nu ți-o permiți să o pierzi. Mare atenție! Nici măcar blaturile nu ies de fiecare dată! Ideal este să-ți stabilești un buget lunar pentru pariuri și să te asiguri că nu bagi la pariuri bani destinați altor cheltuieli. Și mai mult decât atât, să nu te împrumuți niciodată pentru a juca la pariuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă pariezi sume mai mari decât poți pierde fără să fii afectat emoțional, pui o mare presiune pe psihicul tău, care de cele mai multe ori nu va putea lua cele mai bune decizii. Pe lângă asta, gândește-te și la faptul că riști să devii dependent și să-ți pui familia în pericol.

Specialiștii din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară, alături de casele de pariuri online de top recomandate îi sfătuiesc pe pariori să nu joace mai mult de 10% din veniturile lor lunare!

Nu te limita la o singură agenție de pariuri online din comoditate. Dacă nu îți deschizi conturi la mai multe agenții de pariuri online de top, îți va fi foarte greu să realizezi profit pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că nu există un operator despre care să se poată spune că este numărul unu. Fiecare casă de pariuri online de top are punctele sale forte, dar și capitole la care nu stă foarte bine.

Atunci când compari cotele oferite pentru o partidă, cu siguranță vei găsi discrepanțe mai mici sau mai mari între ofertele operatorilor. Gândește-te că dacă tu ai conturi deschise la toate agențiile de pariuri online recomandate de specialiști, vei putea de fiecare dată să prinzi cea mai bună cotă de pe piață.

Totodată, fiecare casă de pariuri dispune de diverse oferte semi-permanente și are anumite facilități pe care celelalte nu le au. În funcție de stilul tău de joc, trebuie să înveți cum te poți folosi ce respectivele oferte și facilități pentru a-ți mări șansele de câștig.

Nu juca niciodată la recuperare. Dacă ești începător în pariuri, poate că nu ești conștient de faptul că absolut toți pariorii din lume au perioade proaste. Chiar și cei mai buni tipsteri de pe glob încheie anumite luni cu bilanț negativ. Așadar, bagă-ți în cap acest lucru și așteaptă-te să traversezi perioade proaste, în care pierzi și nu înțelegi de ce. În acele momente dificile, vei simți senzația că următorul pariu trebuie să fie câștigător, doar nu poți să ai ghinion la infinit, nu?

Nu poți să ai ghinion la infinit, dar poți să mai ai de câteva ori, iar dacă tu golești banca până când ți se schimbă norocul, ce mai poți face? Tocmai de aceea specialiștii urmează o strategie de money management prudentă, lucru pe care ar trebui să-l faci și tu dacă ai vreo ambiție vizavi de rezultatele pariurilor tale.

Cel mai indicat este să joci pariuri individuale și să nu mizezi mai mult de 5% din banca ta pe nici un bilet, indiferent de circumstanțe.

Nu plăti niciodată pentru ponturi. Ponturi 100% sigure nu există, iar cei care chiar au informații despre meciuri aranjate nu riscă pușcărie pentru a încerca să le vândă pe internet unor necunoscuți. Cei care pretind că dețin astfel de informații nu sunt altceva decât niște escroci care falsifică poze, video-uri, site-uri și pagini de Facebook pentru a arăta câștiguri și rezultate mincinoase. Să nu crezi niciodată ceea ce vezi!

În schimb, pe site-ul comunității pariorilor din România găsești zeci de analize și sugestii de ponturi în fiecare zi. Ai acces gratuit la cei mai bun tipsteri din țară, care și-au dovedit seriozitatea prin intermediul interfeței 100% transparente, care evidențiază clar performanțele fiecăruia. Și mai mult decât atât, ai posibilitatea să-i urmărești pe Dan Ștefănescu, Ionuț Angheluță, Marius Huțu, Helmuth Duckadam și pe toți ceilalți tipsteri preferați direct pe platforma de socializare internă a site-ului.

Nu uita să pariezi responsabil și să tratezi pariurile ca pe o distracție și nu ca pe o sursă sigură de venit!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.