JSport.ro

Nu te-ai săturat să fii scos mereu de câte un singur meci pe bilet? Ce decizii ai luat pentru a fenta mai des ghinionul? Suntem aici pentru a te îndruma dacă nu știi ce ai de făcut în acest sens. Există mai multe modalități prin care un parior poate să-și mărească șansele de câștig și să evite pierderile la limită. Iată ce ai de făcut dacă vrei să ai șansa să câștigi mai des la pariuri sportive online:

Joacă bilete cu șanse mai mari de câștig

Biletele multiple sunt pe placul caselor de pariuri online, pentru că jucătorul pierde comisionul reținut de agenție prin intermediul cotelor în repetate rânduri atunci când adăuga fiecare selecție suplimentară pe bilet. Nu degeaba pariorii profesioniști joacă numai pariuri individuale. Ei bine, dacă pur și simplu nu concepi să joci pariuri single, încearcă să reduci numărul selecțiilor de pe bilet la cel mult 4 sau 5. În același timp, joacă ponturi cu cote realiste și nu spera să dai lovitura jucând cote astronomice.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă nu ai inspirație, nu paria după ureche și nu copia niciodată orbește predicțiile altor pariori. Chiar dacă te poți inspira din ponturi gratuite însoțite de avancronici, de pe site-ul comunității pariorilor din România, fă bine și trece toate acele informații prin propriul filtru înainte de risca vreun ban.

Axează-te pe pariurile cu returnare de miză

Handicapurile asiatice sunt extrem de utile pentru pariori și chiar necesare pentru cei care joacă pariuri multiple, deoarece le oferă mult mai multe șanse de reușită. Spre exemplu, pariul Draw No Bet este același lucru cu Handicap Asiatic 0 sau Egal – Pariul se rambursează.

Dacă ai juca 3 sau 4 ponturi bazate pe acest tip de pariu, vei avea șanse mult mai mari să nu pierzi respectivul bilet, pentru că în cazul în care vei avea partide încheiate la egalitate, biletul nu va fi pierzător, ci respectivele selecții vor primii cotă 1.00, adică vor fi practic eliminate de pe bilet. E adevărat, câștigul total va fi mai mic, dar orice profit este mai bun decât o pierdere, nu?

Profită de promoțiile oferite de casele de pariuri online

Nu este bine să joci numai la o singură casă de pariuri online pentru că astfel nu poți profita de cele mai bune cote din piață și nici de cele mai avantajoase oferte. Anumite agenții oferă promoții în mod special pentru bilete multiple, cu cel puțin 4 evenimente. Bineînțeles, termenii și condițiile variază de la un caz la altul, existând în anumite situații și restricții pe anumite sporturi și competiții, însă dacă ai conturi deschise la operatorii de top recomandați de specialiști cu siguranță vei putea să-ți rotunjești veniturile.

Fă-ți o strategie și profită de funcția Cash Out

Acesta este unul dintre principalele avantaje ale pariurilor online: Vei avea posibilitatea de a închide pariurile tale înainte de termen. Fie că folosești funcția Cash Out pentru a reduceri din pierderi, atunci când lucrurile nu decurg bine, fie că apelezi la ea pentru a-ți asigura un profit înainte de finalizarea tuturor meciurilor de pe bilet, această facilitate îți oferă un control mai bun asupra pariurilor tale.

Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent să nu închizi pariurile de fiecare dată și nici să folosești funcția în mod haotic. Stabilește-ți o strategie clară cu situații în care să faci Cash Out pentru că altfel riști să plătești comisionul agenției de două ori pentru fiecare bilet și să închizi pariurile fix atunci când nu trebuie…

Joacă bilete la pariuri în sistem

Deși majoritatea pariorilor știu cum se joacă și ce reprezintă biletele cu sistem, puțini dintre aceștia le folosesc. Adevărul este că pentru bilete în acumulator cu multe pronosticuri cu cote mici nu se prea merită un astfel de bilet, însă pentru un bilet 3/4 cu ponturi de cotă 2.00, la numai 3 ponturi câștigătoare pariorul își va dubla miza, ceea ce nu este deloc rău.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.