JSport.ro

Stadionul echipei care a încheiat sezonul trecut al Ligii a IV-a pe locul 4, Unirea Miercurea Sibiului, va beneficia de o refacere totală a suprafeței de joc. Gazonul va fi reînsămânțat și va beneficia de un sistem de irigație.

Lucrările ar urma să înceapă chiar din această săptămână și ar trebui finalizate în luna septembrie. Nicolae Grădinar a precizat pentru SBSPORT.RO că lucrările erau așteptate de multă vreme: ”Ne doream refacerea gazonului încă de acum 2-3 ani dar acum s-a putut. E foarte bine că se face acest lucru și era necesar având în vedere că în mai multe zone ale terenului erau probleme”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Antrenorul echipei din cel mai vestic oraș al județului a precizat și unde va evolua echipa sa pe perioada lucrărilor: ”Probabil că vom juca cel puțin 3-4 meciuri de ”acasă” pe alt stadion, la Sibiu. Noi ne dorim pe ”Obor”. Dacă totul va fi bine, în cursul lunii septembrie noul gazon ar trebui să fie practicabil”.

Stadionul din Miercurea Sibiului a mai primit upgrate-uri în ultimii ani. Un teren sintetic de minifotbal a fost inaugurat în primăvara lui 2016. Tot atunci a fost amenajată o tribună nouă cu scaune și o parcare pavată pentru mașini, costurile totale ridicându-se la 60 000 de euro. Baza sportivă are vestiare moderne și este una dintre cele mai cochete și îngrijite din întreg județul Sibiu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.