JSport.ro

IMG_0012Orașul Cisnădie se poate mândri cu două echipe profesioniste, una de fotbal și cealaltă de handbal feminin, grupare ce evolează în Liga Națională. Meritul mare pentru existența celor două formații aparține Primăriei din Cisnădie și Consiliului Local. 

Unul dintre promotorii sportului în Cisnădie este însuși primarul Gheorghe Huja, un edil care participa la marea majoritate a jocurilor susținute de cele două formații.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După victoria băieților de la fotbal, 5-1 cu Poli Timișoara, Gheorghe Huja a acceptat să vorbească despre cele două formații pentru site-ul sbsport.ro.

Vă prezentăm interviul oferit de Gheorghe Huja:

Domnule primar, ce urmează pentru echipa de fotbal?

Gheorghe Huja: Urmează o pauză, o pauză până în vară, atunci vom gândi, vom analiza ce vrem să facem în viitor cu fotbalul.

Veți ataca promovarea din sezonul viitor cu echipa de fotbal?

Gheorghe Huja: Nu pot să spun asta. Avem o echipa care s-a așezat, avem rezultate foarte bune în retur și vom vedea ce vom face din vară.

Regretați că nu ați avut acești jucători și în prima parte a campionatului?

Gheorghe Huja: Binențeles că regret că nu am avut această echipă și în tur. Din ce am socotit, după clasamentul returului suntem pe locul secund. Am avut rezultate foarte bune acasă și în deplasare. Meciul cu Timișoara ne-a oferit un rezultat nesperat. În primul rând trebuie să fiu corect și să vedem cine va ieși primar și apoi vom putea vorbi despre viitorul echipei.

La handbal ați efectuat deja 4 transferuri…

Gheorghe Huja: Am făcut patru transferuri, ne pregătim să construim o echipă puțin mai puternică pentru că nu mai vreau să trăiesc clipele pe care le-am trăit în acest sezon.

Domnul Weber va rămâne antrenorul echipei?

Gheorghe Huja: Sută la sută. El mai are contract cu Măgura încă un an.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.