JSport.ro

DSC_0689Gaz Metan Mediaș a suferit o nouă înfrângere în Liga națională de baschet masculin, scor 58-94 în fața formației Dinamo București. Este cea de-a 24-a înfrângere stagională pentru medieșeni, eșec care a dus la retrogradarea matematică a acestora deși mai sunt de disputat patru etape până la finele sezonului.

Meciul a fost dominat în totalitate de echipa din capitală, care s-a detașat repede pe tabela de marcaj și a ținut în permanență la distanță formația medieșeană. Dinamoviștii s-au impus în toate cele patru sferturi ale partidei, 26-13, 23-11, 22-15 și 23-19.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Victoria urcat formația Dinamo pe locul unu al grupei valorice 7-12, poziție ce asigură prezența în sferturile de finală ale campionatului, în timp ce pentru gruparea antrenată de Mihai Popa acest eșec înseamnă retrogradarea matematică în liga secundă.

Pentru Gaz Metan Mediaș au marcat : Drăgușin 15 puncte, Navickas 14 puncte, Dragoste și Grabauskas câte 8 puncte, Solopa 6 puncte, Andrieș 4 puncte, Nikolic 2 puncte și Peciukas un punct.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.