JSport.ro

FC Avrig a obținut sâmbătă o victorie de moral împotriva unei echipe aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării, și totodată prima în acest sezon al Ligii a III-a. Formația pregătită de Mihai Ianc a învins cu 2-1 Viitorul Ghimbav și a predat ”lanterna roșie” echipei CS Iernut.

Meciul n-a fost ușor pentru jucătorii avrigeni care au fost nevoiți să revină de la 0-1. Raul Drugă a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 29 din penalty. Tot din lovitură de pedeapsă Avrigul a restabilit egalitatea după reușita lui Adrian Radu din minutul 41, la pauză rezultatul fiind 1-1.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Golul victorios a venit cu 4 minute înainte de finalul jocului, cum altfel decât tot din… penalty. Același Adrian Radu și-a luat inima în dinți dar portarul a apărat în primă fază. Mingea i-a revenit perfect și Radu a înscris simplu în poarta goală. FC Avrig obține așadar prima victorie în Liga a III-a după 8 meciuri disputate.

Celelalte rezultate ale seriei a V-a:

Sănătatea Cluj – Performanța Ighiu 1-2
Unirea Alba Iulia – Unirea Tășnad 1-1
Metalurgistul Cugir – CFR II Cluj 1-0
CS Iernut – U. Cluj 0-5
Comuna Recea – Unirea Dej 4-0
Avântul Reghin – Industria Galda de Jos 0-5
Gaz Metan II Mediaș a stat

În clasament, conduce Performanța Ighiu urmată de Metalurgistul Cugir și Universitatea Cluj. FC Avrig a urcat două trepte și se află acum pe 13 cu 5 puncte urmată de Viitorul Ghimbav și CS Iernut.

Victorie și pentru echipa a II-a

Învingătorii au fost și jucătorii echipei a II-a în această rundă. FC Avrig II a învins cu 4-3 formația AS Chirpăr și ocupă locul 1 după 6 etape în clasamentul seriei Vest a Ligii a V-a.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.