JSport.ro

Volei Alba-Blaj - Dinamo Moscova63Volei Alba-Blaj a cedat meciul de la Sibiu din cadrul Champions League. Echipa pregătită de Darko Zakoc nu a reușit să obțină nici un set în confruntarea de miercuri, partida încheindu-se cu 0-3 (18-25, 13-25 și 17-25)

În primul set Dinamo Moscova a jucat tare, Volei Alba-Blaj fiind condusă de la un capăt la celălalt de către formația venită din Rusia. Totuși gruparea lui Darko Zakoc a avut unele momente în care a dat senzația că blăjencele pot reveni pe tabelă, însă rusoaicele au arătat un plus de experiență și au gestionat bine avantajul de pe tabelă, astfel că s-a încheiat 18-25 pentru Dinamo.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Setul secund a fost început bine de Volei Alba-Blaj. Gazdele având avantaj în debut, însă acesta a fost cedat treptat, Dinamo Moscova gestionând bine situația și a întors scorul desprinzându-se pe tabelă fără prea mare agitație în teren.

Ultimul set a debutat prost pentru Alba-Blaj. Dinamo Moscova s-a desprins cu ușurință la 1-5, pe tabelă, jocul devenind din nou o cursă de urmărire pentru echipa gazdă. S-a încheiat 17-25, iar Volei Alba-Blaj a pierdut 0-3

Atmosferă de vis, oficialități prezente

Așa cum ne-am obișnuit deja, suporterii echipei Volei Alba-Blaj au fost din nou în numă mare în Sala Transilvania din Sibiu.  Pe lângă galeria condusă imperial de Radu Damian, în tribunele arenei sibiene s-au regăsit aproximativ 1500 de spectatori care au încurajat frenetic echipa.

Printre spectatori s-au enumerat și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, vicepreședintele Florin Roman, dar și primarul Blajului, Gheorghe Rotar.

Cei doi antrenori au avut la dispoziție următoarele loturi:

Volei Alba-Blaj: Adina Salaoru, Jovana Vesovic, Leticia Boscacci, Denisa Viloiu, Ioana Nemțanu, Adriana Bobi, Marina Vujovic, Ivana Plchtotova, Silvana Chausheva. Antrenor: Darko Zakoc

Dinamo Moscova:  Iuliia Morozova, Anastasia Bavykina, Anna Malova, Anastasia Markova, Yana Shcherban, Ekaterina Romanenko, Vera Vetrova, Nataliia Obmochaeva, Ekaterina, Kosianenko, Ekaterina Lyubushkina, Irina Fetisova, Anna Lazareva, Fernanda Garay Rodrigues, Regina Moroz.

Partida a fost arbitrată de: Roy Goren și Sonja Simonovska.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.