JSport.ro

Sâmbătă arena din Rășinari a găzduit partida amicală dintre Viitorul Șelimbăr și Unirea Alba Iulia, întâlnire încheiată cu scorul de 5-1 (2-0, la pauză) pentru formația antrenată de Florin Maxim. 

În prima repriză antrenorul formaței gazdă, Florin Maxim, a oferit șansa de a evolua încă din primul minut și jucătorilor care au avut mai rar șansa să o facă, însă chiar și așa scorul la pauză a fost 2-0 pentru Viitorul Șelimbăr, golurile fiind marcate de Moga și Tineiu, asta chiar dacă Unirea Alba Iulia a avut un joc de posesie mai bun în primul mitan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Florin Maxim a trimis „piesele grele” în teren, iar odată cu intrarea în teren a lui Curtean, D. Tătar, Vișa, Cîrstean, Neacșa, jocul a luat o altă turnură, Viitorul Șelimbăr fiind formația care a dat tonul în actul secund. Imediat după pauză Curtean face 3-0, iar câteva minute mai târziu Cîrstean punctează pentru 4-0. Bogdan Rotar a făcut 5-0, în vreme ce oaspeții au marcat golul de onoare prin Răzvan Fetița.

Goalkeeper-ul oaspeților Rareș Sporea a limitat proporțiile scorului, având două intervenții excelente în partea secundă, la 5-0, respectiv 5-1, când deja șelimbărenii ridicaseră piciorul de pe pedala ce accelerație.

„Am fost mulțimit în linii mari de prestația din meciul cu Unirea Alba Iulia, au fost două săptămâni mai grele pentru jucătorii mei din punct de vedere fizic. A fost un test util, am întâlnit o formație care are în componența lotului jucători cu experiență”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr.

Marți de la ora 17:00, la Oarda de Jos, va avea loc returul amicalului cu Unirea Alba Iulia, iar vineri la ora 10:30, Viitorul Șelimbăr se va duela cu FC Hermannstadt II.

FOTO: Cătălin Crăciun

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.