JSport.ro

Duminică, centrul comercial Alba Mall, din municipiul Alba Iulia s-a bucurat de grand opening-ul unui nou magazin! JOMA Oficial a ajuns în județul Alba, venind cu o gamă largă ce acoperă sute de produse, începând cu haine, încălțăminte, dar și accesorii, atât sport, cât și casual! JOMA este un brand internațional de articole sportive, compania fiind fondată în anul 1965, în Spania! Foarte multe sporturi, printre care fotbal, tenis, atletism, rugby, înot, fittnes, futsal, ș.a., au ajuns să își întrețină imaginea în echipamentele JOMA! În magazinul oficial din Alba Mall sunt găsite de asemenea și produsele dedicate gamei Naționalei României de Fotbal! Imediat după deschidere, magazinul a fosst luat cu asalt de clienți, aceștia bucurându-se de reduceri la prețurile articolelor!

Una dintre cele mai recunoscute firme de echipament sportiv, aflată în plină ascensiune la nivel național, reprezentanții sporturilor din România fiind tot mai atrași de a se echipa în echipamentele sale, JOMA a ajuns și în județul Alba!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mai exact, duminică, 9 iulie 2017, s-a inaugurat magazinul oficial JOMA, care este amplsat în centrul comercial din Alba Iulia – Alba Mall, în vecinătatea Băncii Transilvania!

În magazin puteți găsi articole sportive și încălțăminte pentru bărbați, femei, dar și copii, precum și accesorii sportive. De asemenea, JOMA propune și o gamă largă de produse casual, destinate evenimentelor ieșite din arealul sportiv!

JOMA este o firmă apreciată inclusiv în fotbalul județean, toate cele 4 reprezentate ale județului în Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos, Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia disputându-și meciurile în echipamentul firmei spaniole!

Totodată, iubitorii fotbalului își pot procura articole cu însemnele echipei naționale, printre care și tricourile albaiulienilor Gicu Grozav și Nicu Stanciu, JOMA fiind sponsor tehnic al Federației Române de Fotbal!


  • Despre JOMA – 52 de activitate!

Compania a fost fondată în 1965 de Fructuoso Lopez. Joma a început confecționarea produselor sale cu un cadru de doar 8 persoane. Cu timpul, Joma a obținut reputația de producător de încredere a încălțămintei pentru fotbal, echipament pentru fotbal, încălțăminte pentru sport și haine casual de calitate înaltă. În 1992, compania a obținut locul întâi în vânzări de încălțăminte sport în Spania. În 1997, Joma devine lider în vânzări de încălțăminte și haine sport pentru mini fotbal, datorită elaborării încălțămintei sport de tip nou în colaborare cu jucători și specialiști de renume. De la momentul fondării, această uzină mică din Portillo de Toledo a devenit către anul 2000 o întreprindere modernă cu suprafața totală de 70.000 m2. Joma a creat un propriu centru de cercetări care elaborează încălțăminte sport de tip nou în colaborare cu Institutul de Cercetări Pielărie – Încălțăminte în Toledo și Institutul Biomecanic din orașul Valencia.

La moment, Joma a devenit o companie transnațională cu o vastă rețea de filiale în Statele Unite, Germania, China, Italia, Mexic, Hong Kong, Panama și cu o distribuție perfect stabilită a produselor sale în peste 70 de țări din întreaga lume. Întreprinderile companiei sunt situate în Spania, China, Mexic și asigură cu serviciu mai mult de 1000 de muncitori. În 2007, Joma a intrat în „Forumul brand-urilor recunoscute ale Spaniei” ca unul dintre cei 70 de brand-uri ale țării cu cea mai mare răspândire în lume și poziție de lider în domeniul său. În 2007, compania a sponsorizat mai mult de 40 de echipe profesioniste și mai mult de 500 de sportivi din întreaga lume. În 2009, compania a încheiat un accord de sponsorizare cu Federația Spaniolă de Atletism, conform căruia atleții din această țară patru ani vor evalua în echipament sportiv Joma.

Iată o amplă galerie foto și un montaj video de la deschiderea oficială a magazinului!


Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.