JSport.ro

8Baschetbaliștii sibeni se întorc cu victorie de la Mureș, acolo unde au jucat meciul din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în compania vicecampioanei BC Mureș Târgu Mureș, partidă încheiată 74-68 (9-20, 20-16, 30-14, 15-18).

BC CSU Sibiu reușește un meci bun, la capătul a 40 de minute de joc, în partida disputată la Mureș. Deși au avut un început ezitant, în primul sfert reușind să marcheze doar 9 puncte, baschetbaliștii sibieni și-au revenit și, după ce la pauză intrau la vestiare conduși de către vicecampioană, elevii lui Dan Fleșeriu au reușit să întoarcă rezultatul și să încheie meciul cu un avans de 6 puncte.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dan Fleșeriu: ”Băieții au arătat dorință de a câștiga, au jucat ca o echipă”

La finalul meciului, Dan Fleșeriu a declarat: ”Am început mai slab meciul. Eram extrem de motivați, dar am părut că avem plumb în picioare. Mureșul ne-a surprins, în prima parte, cu agresivitatea lor foarte mare, și de acolo și diferența aceea de pe tabelă. Băieții noștri însă au arătat mult caracter în această seară și nu s-au lăsat intimidați, astfel că au reușit să reducă din diferență și, în final, rezultatul să fie în favoarea noastră. Ne-am propus să jucăm agresiv 40 de minute, însă am făcut multe faule la început și am apelat la bancă pentru a-i păstra pe titulari pentru final. Cei care au venit de pe bancă au răspuns bine. Le mulțumesc foarte mult băieților pentru dorința de a câștiga de care au dat dovadă, dar mai ales că au jucat ca o echipă, s-au ajutat între ei, iar acesta este primul pas înainte pe care îl așteptam de mult”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principall al BC CSU Sibiu.

Pentru CSU Sibiu au marcat: Kevin Hardy 25p, Igor Mijajlovic 17p, Boris Lalovic 11p, Chris Cooper 9p, Marcel Davis 9p, Bogdan Popescu 3p,

Următorul meci pe care ”galben-albaștri” îl vor disputa va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, la Galați, de la ora 17:30, o restanță din etapa a IV-a a LNBM.

Clubul sibian dorește să le mulțumească suporterilor prezenți în număr mare la Târgu Mureș, pentru a-și susține echipa favorită, pentru modul în care i-au încurajat baschetbaliștii sibieni și pentru fairplay-ul de care a dat dovadă.

Credit foto: Csaba Toth, facebook – BC Mureș

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.