JSport.ro

Începând de marți, Piața Mică din Sibiu a devenit o cochetă plajă de nisip amenajată special pentru turneul de beach volley, Sibiu Sands, devenit deja o tradiție în orașul nostru. Ca în fiecare an, primele două zile au fost dedicate amatorilor pentru ca începând de azi, pe nisip să evolueze profesioniștii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Azi, ”scena” a aparținut în totalitate băieților de la Open care vor continua și vineri între 08.30 și 14.30. După 14.45, arena va aparține în întregime fetelor până la ora 22.30 pentru meciurile din categoria OPEN Feminin.

Concurs pentru spectatori: selfie la Sibiu Sands

Organizatorii au pregătit spectatorilor ce vor veni pe perioada evenimentului în Piața Mică un concurs cu premii pentru cei care vor realiza o fotografie tip selfie. Poza va trebui urcată apoi în secțiunea de comentarii a afișului concursului postat pe pagina oficială de facebook – Sibiu Sands. Mesajul organizatorilor sună în felul următor:

”Vrei sa castigi un tricou oficial al evenimentului sau o geanta de plaja UNIMAT? Trebuie doar sa-ti faci un selfie la Sibiu Sands, in Piata Mica, si sa-l postezi ca si comentariu la aceasta postare (n.r. pe pagina de facebook – Sibiu Sands).
In 10 iulie, vom trage la sorti prin sistemulrandom.org cei doi castigatori. Pregateste-ti telefonul, si vino la Sibiu Sands!”

FOTO: facebook – Sibiu Sands (ziua a II-a), credit foto: Hila Tibi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.