JSport.ro

Peluza Sud Sibiu, grupul de suporteri care susține Voința Sibiu, a comemorat sâmbătă eroii Revoluției din 1989, la 30 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989 în urma cărora au murit peste 1000 de români dintre care 99 de sibieni. 

Așa cum o fac în fiecare an în aceste zile de decembrie, din 2009 și până astăzi, peluziștii s-au strâns la Monumentul Eroilor din fața Centrului Cultural Ion Besoiu. Între cele aproximativ 50 de persoane care au aprins o lumânare în memoria victimelor sibiene s-au aflat și 10 suporteri ai lui Poli Iași, aflați la Sibiu cu ocazia meciului din Liga 1 al echipei lor, câțiva suporteri ai lui Dinamo din Sibiu dar și un grup de patrioți din județul Alba printre care și primarul comunei Șpring.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Din piepturile celor prezenți au răsunat Imnul României dar și scandări adresate eroilor. La sfârșit, membrii peluzei sibiene au afișat un banner cu o întrebare retorică: ”Tristă-i întrebarea ce răsună afară: Au murit degeaba, ce-ați făcut din țară?”, un vers adaptat din cântecul manifest al lui Tudor Gheorghe, ”Vin colindătorii”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.