JSport.ro

CSU Sibiu a pierdut de o manieră categorică primul joc din 2020 disputat pe teren propriu în fața orădenilor. Echipa lui Fleșeriu a fost depășită cu peste 20 de puncte într-un meci în care nu a condus niciodată.

Sibienii au început catastrofal jocul și la jumătatea primei reprize CSU era condusă cu 18-3. Până la pauză ”galben-albaștri” au mai ”reparat” tabela și oaspeții au încheiat primele 10 minute în avantaj de 5 puncte, 23-18. Fără mari schimbări în sfertul doi, orădenii au mai adăugat 5 puncte diferenței și la pauză scorul devenea 34-44.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O așteptată revenire a sibienilor nu s-a produs nici în sfertul trei care au debutat groaznic. Oradea a avut un run de 11-2. Diferența dintre cele două formații a continuat să se mărească, 48-62 în min. 30, și 63-85 la final unui joc pe care cei 1700 de suporteri din Sala Transilvania au avut puterea să-l aplaude.

Chiar dacă a pierdut, CSU Sibiu rămâne pe locul 3 cu 7 victorii și 5 înfrângeri. Bihorenii sunt pe 2 cu 10-3 iar lider e în continuare Universitatea Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.