JSport.ro

FC Hermannstadt a câștigat cu 3-1 partida cu CNS Cetate Deva, întâlnire pe care elevii antrenați de Eugen Beza și-au dominat copios adversarul, fiind practic una dintre cele mai bune partide a sibienilor de la schimbarea staff-ului tehnic.

Scorul a fost deschis rapid de FC Hermannastadt. În minutul 5, Petrescu a înscris cu capul din centrarea lui Monea. În minutul 13, liderul din Liga a III-a, Seria a V-a și-a dublat avantajul, când Neacșa l-a învins pe portarul oaspeților. În minutul 21, Cetate Deva reduce din handicap prin Tecsi, dar scorul pauzei și implicit scorul final a fost stabilit de Monea după o acțiune individuală extrem de frumoasă finalizată cu un șut în dreapta portarului devean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză gazdele s-au jucat mai departe cu ocaziile, în vreme ce la poarta gazdelor Horațiu Moldovan a avut două intervenții salutare. Acesta a parat o lovitură liberă

„Am avut ritm bun, a fost un antrenament reușit. Ca ritm și ca ocazii create, corect e cea mai bună partidă de până acum. Mai sunt multe probleme de rezolvat, am avut un ritm bun 60 de minute, toți băieții au avut o acțiune bună, asta e important”, a declarat Eugen Beza, antrenor principal FC Hermannstadt.

Eugen Beza a folosit următoarea formulă: H. Moldovan – Străulea, Pîrvulescu, G. Oiță, P. Medeșan – Dâlbea, Necșulescu, – Neacșa, Petrescu, Monea, Tătar.

Au mai jucat: L. Voicilă, Criștiu, Bratu, Brice (jucător francez aflat în probe),  Bratima Piko, Nel (un alt stranier aflat în probe), Popescu („U” Cluj – probe),  Chifu și Unguru.

Antrenor: Eugen Beza și Jean Gavrilă.

Sâmbătă sibienii vor avea un nou test de verificare contra celor de la Industria Galda de Jos, dispută ce va debuta la ora 11:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.