JSport.ro

Ultimul sondaj efectuat de comunitatea pariorilor din România ne-a revelat faptul că majoritatea pariorilor de la noi din țară nu analizează deloc pronosticurile înainte de a le juca sau își alocă cel mult 5 minute pentru această activitate. Cu toate acestea, foarte mulți dintre pariori se uită peste clasament (dacă nu îl cunosc deja) și peste ultimele rezultate ale echipelor care urmează să se dueleze. Ei bine, de aici și până la a folosi statisticile în favoarea ta, pentru a câștiga mai des la pariuri sportive este cale lungă.

Înainte de toate, este important să te hotărăști să devi un parior iscusit și să îți aloci timp pentru a te perfecționa. Bun, să zicem că ai făcut asta deja. Acum, vrei să folosești statisticile, dar nu știi de unde să începi, unde și la ce să te uiți. Să începem cu începutul. Familiarizează-te cu câteva site-uri de profil, încearcă să înveți care sunt punctele forte ale fiecăruia și care sunt datele cele mai de preț pentru analiza ponturilor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În primă fază începe cu clasament-fotbal.com: la prima vedere, vei găsi în bara din dreapta câteva lucruri interesante: cele mai în formă echipe ale zilei, biletul zilei și ponturile zilei. Apoi, dacă vei da click pe o partidă, vei observa o grămadă de statistici interesante despre fiecare. Același lucru se va întâmpla și dacă vei da click pe numele unei competiții, fie că este Premier League, Cupa României sau Campionatul Mondial de Fotbal.

Site-ul de rezultate live, statistici avansate din fotbal și ponturi generate de algoritmi matematici te va ajuta să analizez rapid din punct de vedere statistic foarte multe partide. Apoi, nu rămâne decât să interpretezi acele date corect și să te folosești de ele pentru a câștiga mai des la pariuri online. Dacă vrei să diversifici, poți încerca și SoccerKeep.com.

Totuși, pe lângă răsfoirea acestor date orientate către pariori, fiecare pasionat de adrenalină are datoria de a-și efectua restul analizei, prin urmărire știrilor din presă, forum-uri și chiar a informațiilor de pe rețelele de socializare.

Statisticile pot fi folosite și pentru a descoperi anumite tipare car ar putea să ne ajute să găsim pariurile câștigătoare. Există numeroase strategii de pariuri sportive care se bazează numai pe statistică, iar unele dintre acestea se stabilesc înainte de începerea sezonului. Practic, pariorul alege ce va paria de-a lungul următorului sezon încă de la început.

Problema este totuși că pe cât de bine sună aceste strategii testate pe ultimele sezoane, este posibil ca de această dată istoria să nu se mai repete și să asistăm la o schimbare fix atunci când ne e lumea mai dragă. Spre exemplu, cine s-ar fi așteptat ca Leicester să câștige Premier League în 2016 după ce în sezonul precedent stabiliseră un record negativ, devenind echipa care a stat cele mai multe zile (140) pe ultimul loc în clasament, fără să retrogradeze.

Cert este că aceste strategii sunt foarte riscante și de cele mai multe ori nu prea avem nici un control asupra lor.

Pentru a putea beneficia de pe urma statisticilor este foarte important ca pariorul să folosească o respecte o strategie de money management cu sfințenie. Fără disciplină nu există performanță în pariuri sportive. Cea mai simplă și des întâlnită strategie folosită de profesioniști presupune plasarea pariurilor în mod individual cu miză fixă, care este cuprinsă între 1% și 5% din banca lor inițială. Jucând în acest mod, pariorul depinde de propriile rezultate și nu va mai fi afectat atât de tare de ghinion pe termen lung.

Nu în ultimul rând, este important ca pariorul să aibă conturi la mai multe agenții de pariuri online de top pentru a putea paria de fiecare dată acolo unde sunt cele mai mari cote din piață și pentru a putea profita de cele mai bune oferte speciale și de toate avantajele pe care le are de oferit fiecare operator de top. Spre exemplu, casa de pariuri NetBet iese în evidență printr-o oferă extrem de bogată și diversificată de pariuri live, prin tipurile de pariuri cu Handicap Asiatic, dar și prin funcția Cash Out variabil, care le permite utilizatorilor să închidă pariurile înainte de termen, fie pe suma întreagă, fie pe partea de miză dorită.

În concluzie, fiecare parior are datoria de a se documenta cât mai bine înainte de a se apuca de treabă. Dacă vrei să câștigi de pe urma statisticilor, fă-ți bine temele înainte și nu te grăbi să arunci cu bani înainte să știi ce faci!

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.