JSport.ro

Un prieten care are un site de gambling mi-a spus că tot mai multă lume caută strategii păcănele. Sloturile, așa cum este denumirea mai „elevată”, câștigă teren în online.

Mărturisesc că am rupt și eu câteodată o parte din bugetul de pariuri sportive pentru a juca la păcănele online. Mi s-a părut foarte relaxant, pentru că nu mai era nevoie să analizez meciul, să fiu atent la cum decurge jocul, să aștept să crească cota pentru a plasa pariul ș.a.m.d. Activam maneta virtuală și lăsam norocul să își facă „datoria”. Nu pot spune că am avut foarte multă șansă, dar nici nu am pierdut mulți bani. Una peste alta, m-am distrat și cu siguranță voi mai juca jocuri de tip slots. Operatorii licențiați în România au zeci de jocuri în ofertă, majoritatea cu grafică super.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mirajul câștigului crește adrenalina

Păcănelele online pe bani, pe care le găsești pe platformele caselor de pariuri online, sunt infinit mai atractive decât cele de pe alte site-uri. Divertismentul se îmbină cu posibilitatea de a câștiga bani și nu este vorba de bani puțini, pentru că se adună jackpot-uri impresionante. Explicația este foarte simplă: la un joc tip slot online pot participa simultan sute de persoane, care contribuie la strângerea unei sume mari.

Așadar, este mirajul câștigului cel care crește adrenalina. În timp ce imaginile de pe ecran se mișcă cu rapiditate, nu poți să nu te gândești: „Acum dau lovitura!” . Este adevărat că și riști niște bani, dar câte mijloace de a te relaxa sunt gratuite pe lumea asta? Dacă te duci la un film, la teatru, la un meci de fotbal etc., dai bani pe bilet. Dacă te duci la pizza, la o bere, la o cafea, la ce vrei tu, cheltuiești. Diferența este că divertismentul servit pe aceste căi presupune un flux financiar într-o singură direcție: de la tine spre alții.  Dacă joci la sloturi, poți fi pe profit, cu puțin noroc.

Nu scăpa riscul de sub control

Din această perspectivă, păcănelele reprezintă o distracție atipică. Oferă alte trăiri față de momentele în care te uiți la un film, sau joci Football Manager pe calculator. Riști, din dorința de a ajunge la câștigul care să îți permită să nu mai muncești niciodată. Atâta timp cât este un risc calculat, nu e nimic aiurea. Regula de aur este să nu joci niciodată bani pe care nu îți permiți să pierzi. Nu lua banii pentru cheltuielile curente pentru a-ți alimenta contul ca să joci la păcănele. Dacă ajungi în acest punct, înseamnă că ai o problemă cu dependența de gambling și trebuie să spui „stop”. Cere ajutorul unui psiholog dacă nu te poți opri. Sunt site-uri care oferă suport gratuit.

 O strategie populară la păcănele

Marele avantaj al cazinourilor online este că au un payout omologat de peste 95%. Casele de pariuri și sălile de jocuri au un payout de maxim 60%. Desigur, e puțin probabil ca Viorel Lis să abandoneze varianta clasică…

Pentru a-și spori șansele, unii încearcă și strategiile despre care vorbeam la începutul acestui articol. Cea mai cunoscută strategie la păcănele este Martingale, foarte populară și în cazul pariurilor sportive. Ideea este că miza e dublată după fiecare pariu pierdut, până când este nimerit un pariu câștigător. În acel moment, suma câștigată va fi suficient de mare pentru a acoperi toate pierderile anterioare.

Problema este că, atunci când rezultatele sunt generate de un script, este foarte posibil ca seria rotirilor necâștigătoare să fie suficient mare și să îți epuizezi toată banca. Softurile jocurilor depistează atunci când un jucător folosește Martingale sau o altă strategie bazată pe schimbarea mizelor în funcție de rezultatele precedente și adaptează rezultatele jocurilor pentru ca cotele să rămână în defavoarea jucătorilor. Nu te-ai fi așteptat, nu-i așa?

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.