JSport.ro

Stăteam de vorbă cu colegul meu din redacție despre meciul din Liga 1 câștigat de Găzari în fața nou promovatei Sepsi. Deși se pare că aproape nimeni nu mai avea încredere în echipa condusă de Cristi Pustai, nici măcar casele de pariuri online, eu anticipasem acest succes. Am încercat să-i explic faptul că Sepsi nu joacă deloc bine în deplasare și să-i reamintesc că formația din Sfântu Gheorghe a obținut puncte doar în partidele de acasă, însă colegul nu mă credea. Și mai mult decât atât, m-a sfidat pur și simplu spunându-mi proverbul „După război, mulți viteji s-arată!”.

Acela a fost momentul în care i-am pus întrebarea: „Cum joc la pariuri online?”. Am decis să mă apuc de pariuri pentru a-i dovedi colegului, dar și pentru a-mi dovedi mie de ce sunt în stare. Deocamdată e prea devreme să vă spun cum m-am descurcat, însă ce vă voi dezvălui sunt pașii pe care i-am urmat pentru a plasa primul meu pariu online.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ce-i drept, eu am folosit ghidul de pariuri online de pe site-ul comunității pariorilor din România și am să vă prezint ce aveți de făcut dacă doriți să-mi călcați pe urme:

  1. Alegeți o casă de pariuri online la care să jucați. Eu am mers pe mână specialiștilor, care recomandă aceste agenții de top care sunt licențiate la ONJN: Unibet, Betano, Sportingbet, Netbet și Betfair. În primă fază, puteți alege oricare dintre ele, dar vă recomand înainte să citiți recenziile acestora pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară. Personal, m-am înregistrat la toate pentru că astfel am acces la o grămadă de oferte extraordinare și la cele mai bune cote din piață de fiecare dată când pariez!
  2. Înregistrați-vă și efectuați prima depunere. Deschiderea unui cont nou la pariuri online nu durează nici 5 minute. Trebuie introduse o serie de date din buletin, o adresă de e-mail, un număr de telefon și trebuie alese un nume de utilizator și o parolă, cu care vă veți autentifica de acum încolo. În ceea ce privește depunerile, metodele acceptate de operatori diferă, însă ca regulă de bază, toți acceptă cardurile VISA și Mastercard. Surpriză: se poate juca la pariuri online și fără card sau cont bancar!
  3. Plasați primul pariu pentru a vă acomoda cu platforma. Navigați către meciurile care vă interesează, selectați pronosticurile dorite dând click pe cota din dreptul acestora, introduceți miza în caseta corespunzătoare tipului de pariu pe care doriți să-l jucați (individual, multiplu, sistem etc.) și dați click pe butonul de confirmare al pariului. Odată ce vi s-a afișat chitanța și v-au fost scăzuți banii din sold, înseamnă că pariul a fost acceptat.
  4. Verificați-vă contul. Operatorul vă va solicita o copie de pe buletin și de pe o factură de gaze, curent sau apă, care să nu fie mai veche de 3 luni de zile pentru a vă verifica contul. Agențiile nu fac asta pentru că vor să ne piardă timpul, ci pentru că sunt obligat de ONJN. Această măsura previne jocul în rândul minorilor, spălarea de bani și ajută statul să identifice și să impoziteze în mod corect jucătorii. Procedura este 100% securizată, iar datele tale sunt confidențiale pe viață.

Nu uitați de impozit! Dacă veți retrage fonduri din contul de pariuri în acest an, 2017, va trebui să completați și să depuneți declarația nr. 200 la ANAF până pe 25 mai 2018, incluzând toate retragerile efectuate între 01.01.2017 și 31.12.2017. Nu este relevant faptul că ați realizat profit sau nu și nici că ați rulat mai mult sau mai puțin, ci doar cât și când ați retras. Calcularea impozitului va fi efectuată de către funcționarii ANAF, însă ca idee, dacă nu ați efectuat nici o retragere (într-o singură tranșă) mai mare de 66.750 RON, veți plăti 1% impozit din sumele retrase.

Vi se pare greu? Vă spun sincer că eu nu aveam habar despre ce e de făcut și după ce am răsfoit acel ghid în 5 minute, am trecut la fapte și după alte 5 minute am și plasat primul meu pariu online (norocul meu a fost că aveam bani pe card). Primul meu pariu a fost câștigător, sper ca și al vostru să fie. Vă doresc multă baftă!

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. […] Mai puțin periculoasă, la prima vedere, este strategia Kelly, prin care calculezi miza în funcție de cotă. Principiile managementului banilor se bazează pe această practică și este absolut ok să te raportezi la cote, însă trebuie să fii atent la următorul aspect: casele de pariuri obișnuiesc să afișeze cote și „la derută”, care nu respectă probabilitatea reală de a se concretiza un pronostic. Pentru a evita această capcană, este bine să pui la punct propriul algoritm prin care să calculezi cotele. Un asemenea algoritm se verifică într-un interval mai lung de timp, dar, o dată găsit, te va ajuta să câștigi bani din pariuri online. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.