JSport.ro

Micutii rugby sibieni vor juca Sambata la Mihai Viteazu ultima etapa a Campionatului Regional de mini-rugby 2016-2017. Cu doar o etapa inainte de terminarea Campionatului, echipa CSM-CSR Sibiu ramane pe pozitia a patra a clasamentului.

Micutii rugbysti sibieni au jucat in etapa a VI-a din nou intr-o formula foarte tanara de echipa, datorita absentei titularilor. Cu toate acestea, au dat dovada de mult curaj in fata adversarilor cu doi-trei ani mai in varsta. Urmand exemplul capitanului Darius Diac,  fiecare copil si-a indeplinit cu brio sarcinile individuale, iar echipa a jucat la parametri maximi, in plus de experienta sportiva alegandu-se cu o dupa amiaza plina de distractie.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dorinta, curajul si ambitia nu au putut insa suplini diferenta de calitati fizice, de viziune a jocului si de dezvoltare a calitatilor tehnice fata de echipele mai mari. Astfel, micutii sibieni au incheiat grupa pe locul 4, dupa infrangeri cu 30-15 in fata CSM Campia Turzii, 25-0 cu Viitorul Cluj si 40-0 cu invincibila echipa timisoreana.

În meciul de clasament pentrul locurile 7-8, micutii sibieni s-au impus in fata echipei secunde a Timisoarei, o echipa de varsta echipei noastre.

Înaintea ultimei etape, clasamentul categoriei U10 arată astfel:

1. WARRIORS TIMISOARA – 117 puncte
2. ACS „FLORIN POPOVICI“ BAIA MARE – 107 puncte
3. CSM CAMPIA TURZII – 99 puncte
4. CSM SIBIU – 86 puncte
5. CSS VIITORUL CLUJ-NAPOCA – 84 puncte
6. CS.SOIMII CAMPIA TURZII – 83 puncte
7. CS.OLIMPIC VADU CRISULUI – 55 puncte
8. WARRIORS TIMISOARA II – 22 puncte

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.