JSport.ro

HC Sibiu are un început foarte bun de campionat în noul sezon al Diviziei A. Echipa sibiană a obținut a treia victorie din 4 meciuri disputate și s-a instalat pe treapta a treia a podiumului, cea mai bună clasare de la promovarea echipei în al doilea eșalon handbalistic al României.

La Satu Mare, CS Adep a condus pe tabelă aproape întreg cuprinsul primei reprize, chiar și la 3 goluri diferență (9-6). La pauză sibienii au restrâns scorul și au intrat la vestiare cu deficit minim, 13-12.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea a doua, HC a egalat mai întâi la 14 și a preluat pentru prima dată conducerea în minutul 36, 16-15 dar cele două formații au continuat să meargă umăr la umăr. Trupa de pe Cibin a gestionat mai bine finalul de meci și nu a mai cedat deloc conducerea pe tabelă în ultimele 6 minute. Scor final 26-24 pentru HC Sibiu care ajunge astfel la a treia victorie în campionat și a doua consecutivă.

Marcatori HC Sibiu: Miclos – 7, Giurgiu – 6, David – 5, Briotă – 3, Pasăre – 3, Voica – 1, Căpăţână – 1.

Marcatori Adep Satu Mare: Varga – 7, Morar – 7, Jurj – 5, Baros – 4, Strugureanu – 1.

Următorul joc al ”urșilor” va fi găzduit de sala Transilvania duminică, 15 octombrie, de la ora 17:00. La Sibiu va sosi CNE Sighișoara, ocupantă a penultimei poziții a clasamentului cu 3 înfrângeri din 3 meciuri disputate.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.