JSport.ro

IMG_4285Gaz Metan Mediaș a dat lovitura pe Arena Națională! Elevii lui Cristi Pustai au învins liderul la zi a Ligii I și a acumulat 19 puncte grație succesului contra formației antrenată de Laurențiu Reghecampf.

Gaz Metan Mediaș a început curajos meciul de pe Arena Națională, elevii lui Cristi Pustai au încercat încă de la debut să profite de spațiile libere lăsate de echipa lui Reghecampf. În minutul 25, Pleșca are o intervenție de zile mari la lovitura liberă a lui Boldrin, iar un minut mai târziu, Gazul a dat lovitura. Alex Munteanu a șutat, balonul a fost deviat de Mitrea, iar Gaz Metan conducea cu 1-0 echipa de pe primul loc. Până la pauză Llullaku a fost la un pas să facă 2-0, dar lobul acestuia a ocolit de puțin spațiul porții lui Stăncioiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză medieșenii au făcut pasul înapoi, iar Steaua s-a năpustit asupra porții lui Răzvan Pleșca, dar fără succes pe tabela de marcaj. În minutul 54, după ce au cerut în repetate rânduri lovitură de la 11 metri, steliștii o primesc, dar Pleșca este ocrotit de noroc, Boldrin trimițând balonul în stâlpul porții.

Medieșenii au reușit să se apere eroic, Pleșca a mai avut câteva intervenții uluitoare și a reușit să-și conducă echipa către o victorie nesperată.

Gaz Metan Mediaș 

[team1]

Steaua București

[team2]

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.