JSport.ro

O întrecere sportivă la sfârșit de iarnă (dacă ne gândim la vremea de afară) în bikini nu e un subiect de film. Are loc duminică, pe pârtia de la Arena Platoș iar cele mai curajoase doamne și domnișoare vor face spectacol pe ski sau placă.

O nouă ediție a Bikini Race va dezgheța la propriu și la figurat atmosfera la Arena Platoș. Evenimentul va începe duminică, la ora 12:00, iar înscrierile se fac în ziua concursului între orele 9:30 și 11:30 în Aprescki-ul Complexului. Ediția din acest an va trece concurentele prin 5 probe (catwalk, ski / snowboard slalom pe pârtia D, probă de precizie, de doborât popice și un traseu aplicativ).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Primul weekend de primăvară readuce la Arena Platoș cel mai haios și mai inedit concurs al sezonului de evenimente, Bikini Race 2018. Cele mai frumoase doamne și domnișoare care nu se tem de schiuri, de placă sau de răcoarea zăpezii vor oferi un spectacol memorabil pe pârtie la cea de-a cincea ediție a concursului Bikini Race, cel mai așteptat concurs al sezonului”, se precizează pe pagina oficială a Arenei Platoș.

sursă foto: facebook – Arena Platoș

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.