JSport.ro

CSU Sibiu - BC Targu Mures39Baschetbaliștii sibieni au disputat, în această după amiază, un nou meci de pregătire, în deplasare, cu BCM U Pitești. Dan Fleșeriu nu s-a putut baza pe Hardy, care este accidentat, și nici pe Bogdan Popescu, aflat la București unde a jucat în echipa naționalei la Campionatul European de Baschet 3×3. Partida s-a încheiat în favoarea gazdelor, scor: 83-68 (20-16, 27-16, 14-20, 22-16).

După ce la finalul săptămânii, piteștenii se impuneau în finala Memorialului Tordai 2016, în fața galben-albaștrilor, în această după amiază, sibienii au jucat un meci amical la Pitești cu echipa lui Hristu Șapera. Deși în prima parte a meciului, sibienii au făcut o apărare mai slabă, în cea de a doua parte, partida a fost mai echilibrată. Kevin Hardy nu a intrat deloc astăzi pe parchet, după ce, la meciurile de la Sibiu, de săptămâna trecută, s-a accidentat la o mâna. Absent motivat a fost și Bogdan Popescu, prezent la București acolo unde, alături de lotul naționat de 3×3, a reprezentat România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Meciul de astăzi a fost mai bun decât finala Memorialului Tordai, având în vedere că am jucat fără Hardy, care este accidentat, și fără Popescu, care aparticipat la Campionatul European de 3×3. A fost un meci de intensitate mare, în cadrul căruia, în prima repriză am făcut o apărare foarte slabă, însă în următoarele 15 minute am reușit să întoarcem scorul și să jucăm de la egal la egal. A fost un meci foarte bun, din care jucătorii trebuie să învețe, pentru că nu scorul este important în meciurile acestea, ci mai degrabă urmărim evoluția lor. Suntem în căutarea formulei cele mai bune pentru primul 5 și încercăm să aducem echipa, în adevăratul sens al cuvântului, la ceea ce a însemnat la finalul sezonului trecut. Mai avem însă de lucru până să reușim”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul partidei.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Marcel Davis 15p, Boris Lalovic 14p, CJ Turman 12p, Igor Mijajlovic 8p, Vlad Tincu 8p, Radu Paliciuc 6, Mirel Dragoste 3p, Brandon Cazan 2p.

Galben-albaștri vor disputa alte două meciuri de pregătire în cadrul Cupei Timișoara, care se desfășoară între 9 și 10 septembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.