JSport.ro

Fortuna este una dintre agențiile de pariuri bune de pe piața românească, experiența de peste 28 de a   ni în această industrie fiind decisivă în diferențierea de alți operatori. Popularitatea acestui bookmaker în rândul microbiștilor români, în general, și al pariorilor, în special, a crescut exponențial grație parteneriatului semnat cu Federația Română de Fotbal, pentru sponsorizarea echipei naționale.

Parteneriatul amintit poate reprezenta el însuși un motiv pentru care să îți deschizi cont pe platforma Fortuna, stând mărturie pentru seriozitatea operatorului, însă există și alte considerente „palpabile”, care îți fac mai ușoară viața de parior. Îmi vin pe loc în minte 5 motive:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

1. Poți depune bani cash în contul online

După ce ai terminat procedurile de înregistrare Fortuna, pentru a juca la pariuri online este nevoie să îți alimentezi contul. Poți face acest lucru online, prin instrumentele clasice (card bancar, transfer bancar, SKRILL etc), dar și offline. Cum așa? Când a intrat pe piața pariurilor din România, Fortuna a preluat agențiile Publicbet. În multe dintre aceste agenții terestre există și un ghișeu numit Cashpoint. Te duci acolo cu bani cash, îi comunici casierului numele de utilizator de pe platforma online, iar banii ajung instant în cont.

Soluția „Cashpoint” oferă un avantaj important și atunci când vrei să retragi fonduri. Atunci când dorești să scoți bani folosind instrumente online, fondurile ajung în contul bancar în câtva zile. În schimb, dacă suni la agenția offline și comunici ce sumă vrei să retragi,  în ziua următoare intri în posesia banilor.

2. Poți paria pe cornere și pe cartonașe galbene

Fortuna are o ofertă decentă de evenimente fobalistice, plus că la acest operator se mai poate paria pe tenis, baschet, handbal, volei, hochei pe gheață, rugby, box, ciclism, tenis de masă, volei pe plajă, sporturi cu motor, baseball, golf, cricket, darts, MMA, sporturi electronice și sporturi galice. La meciurile de fotbal importante, ai la dispoziție pariuri pe cornere, pe cartonașe și roșii sau pariuri speciale pe jucători.

Acest operator este unul dintre puținii care au în ofertă pariuri pe sporturi virtuale: fotbal, tenis, baschet, ciclism, curse de câini, curse de cai, speedway.

3. Aplicație bună pentru pariurile mobile

Ai acces la toate pariurile oferite de această casă de pariuri online prin intermediul unei aplicații pentru telefon mobil și tabletă, fie că este vorba despre dispozitive care operează cu Android, fie că sunt dispozitive care utilizează sistemul de operare iOS. Pe  lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino. De asemenea, poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment.

Poți paria din mers chiar dacă nu instalezi aplicația, pentru că ofertatorul și-a optimizat site-ul pentru ecrane mici.

4. Primul pariu fără risc

Oferta pentru clienții noi este demnă de luat în seamă: dacă miza primului pariu acolo este de maxim 300 de lei, iar pariul este necâștigător, primești banii înapoi. Ca să îi poți retrage, trebuie să efectuezi un rulaj cu niște condiții absolut acceptabile. Fortuna Bet vine și cu alte oferte periodice și concursuri la care poți participa fără să riști niciun ban. Apropo de noii clienți, cred că este important să menționez că suma minimă cu care poate fi alimentat contul este chiar minimă: 10 lei.

5. Departament de relații cu clienții

Atunci când apare o problemă sau o nelămurire, poți lua legătura cu staff-ul Fortuna Bet prin toate metodele obișnuite: email, telefon, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Timpul de răspuns este, de obicei, foarte scurt, situație confirmată și de o recenzie pe care am citit-o pe site-ul comunității pariorilor din România.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.